.
.

2/2/11

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ - ΗΜΙΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΕΤΑΜΟΛΗ

Πριν από μερικές μέρες σε διεθνές ιατρικό περιοδικό δημοσιεύτηκε, από τους καθηγητές Derry S, Moore RA, McQuay, μια μελέτη για την αντιμετώπιση του πονοκεφάλου και της ημικρανίας. Μελετήθηκαν 2800 άτομα και αντιμετώπισαν περίπου 4500 κρίσεις ημικρανίας.
Η μελέτη κατέληγε στο συμπέρασμα ότι πολλοί πονοκέφαλοι αντιμετωπίζονται αν ο ασθενής πάρει 1000 mgr παρακεταμόλης σε συνδυασμό με αντιεμετικό φάρμακο. Υπάρχουν πολλά γνωστά σκευάσματα στην Ελληνική αγορά που περιέχουν παρακεταμόλη (μόνο χωρίς καμία άλλη ουσία) και μάλιστα κάποια σε αυτήν την ποσότητα. Προσοχή όμως: Mέχρι 4000mgr ημερησίως επιτρέπετε να πάρετε παρακεταμόλης και αυτό γιατί έχει παρατηρηθεί ότι η υπερδοσολογία κάνει ζημιά στο συκώτι.

Posted by: Alex-Yiatzides
medlabnews.gr Updated at: Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2011
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟ MEDLABNEWS.GR

Εφόσον σας είναι χρήσιμα όσα γράφουμε και θέλετε να συνεχίσουμε το έργο μας, ενισχύστε την προσπάθειά μας, με ό,τι μπορείτε. Φιλοδοξούμε να βγούμε και σε άλλες γλώσσες και να εμπλουτίσουμε την ενημέρωση σας και με νέα θέματα. Επίσης είναι απαραίτητα πλέον η τεχνική και η γραμματειακή υποστήριξη για τις απαντήσεις στις πάρα πολλές ερωτήσεις σας

ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΑΣ

Powered byEMF Contact Form