Συνεργασία του medlabnews.gr με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συνεργασία του medlabnews.gr με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

Σε σημερινή συνάντηση του υπογράφοντος και υπεύθυνου του blog, Αλέξανδρου Γιατζίδη και του προέδρου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, καθηγητού Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Σταύρου Μπεσμπέα, συμφωνήθηκε η συνεργασία, του blog με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία. 

Ετσι ενημερωτικό υλικό της Ε.Α.Ε. θα παρέχεται στο blog προκειμένου να αναρτάται και να κοινοποιείται στο κοινό, του blog. 

H Eλληνική Αντικαρκινική Εταιρεία αναπτύσσει την κύρια στρατηγική της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου που αποτέλεσε και τον πρωτεύοντα ρόλο της συστάσεώς της. Για το λόγο

αυτό δημιουργήθηκε στο Ειδικό Κέντρο Φροντίδας-Αποθεραπείας Ασθενών με Καρκίνο στο Πελαρί Παιανίας το Κέντρο Έγκαιρης Διάγνωσης.


Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση είναι επιτυχέστερη σε χώρους εκτός των Νοσοκομείων και όταν η προσέγγιση του πολίτη γίνεται στο χώρο της εργασίας ή της κατοικίας του από Νοσηλευτές.


H Eλληνική Aντικαρκινική Eταιρεία σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει τους Έλληνες πολίτες, ώστε να καταφεύγουν συστηματικά σε ετήσιο προληπτικό έλεγχο προς όφελος της υγείας τους και της ποιότητας ζωής τους.





ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων