Η επικοινωνία Ασθενή – Γιατρού. Μια σχέση εμπιστοσύνης. Ομιλία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η επικοινωνία Ασθενή – Γιατρού. Μια σχέση εμπιστοσύνης. Ομιλία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών


Στις ο οθόνες ο ομιλητής Dr. Mark S. Litwin
και η οργανώτρια κα. Χιόνη

Με μεγάλη συμμετοχή ιατρών πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012,  στο Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο των μαθημάτων της Ιατρικής Ορολογίας και Δεξιοτήτων στην Αγγλική Γλώσσα, η ομιλία με θέμα “Η επικοινωνία Ασθενή – Γιατρού. Μια σχέση εμπιστοσύνης”.

Ομιλητής ήταν ο Dr. Mark S. Litwin, MD, καθηγητής και διευθυντής του τμήματος Ουρολογίας, David Geffen της Ιατρικής Σχολής του UCLA, και καθηγητής Δημόσιας Υγείας στο UCLA.


Η παρουσίαση έγινε μέσω Skype. Η σύνδεση κατά την διάρκεια της ομιλίας διεκόπη για λίγα λεπτά λόγω σεισμού που έγινε στην Καλιφόρνια.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας γινόταν προβολή slides μερικά από τα οποία παραθέτουμε:





H οργανώτρια καθηγήτρια Ιατρικής Ορολογίας κα. Μαρία Χιόνη, επιμελήθηκε όλη την διαδικασία και την άριστη οργάνωση ακόμα και τεχνικά της εκδήλωσης. Όπως είπε, στο medlabnews.gr, η κα. Χιόνη θα ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις, αντίστοιχες στην υπόλοιπη ακαδημαϊκή χρονιά.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων