Βρείτε συμβεβλημένους γιατρούς, του ΕΟΠΠΥ, με δωρεάν εφαρμογή για smartphone | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Βρείτε συμβεβλημένους γιατρούς, του ΕΟΠΠΥ, με δωρεάν εφαρμογή για smartphone

Επιμέλεια Κική Τσεκούρα, medlabnews.gr

Μια από τις χρησιμότερες εφαρμογές για τα ελληνικά δεδομένα και ειδικά στους καιρούς του εκσυγχρονισμού που ζούμε, μας παρουσιάζει ένας εργαζόμενος του ΕΟΠΥΥ. Αναζητήστε άμεσα όλους τους γιατρούς που συνεργάζονται με τον ΕΟΠΥΥ, απλά και γρήγορα. Απλή στην εκτέλεση, η εφαρμογή φορτώνει τα δεδομένα κατευθείαν από τον ιστότοπο του ΕΟΠΠΥ. Πατώντας στους Παρόχους Υπηρεσιών Υγείας επιλέγετε νομό, πόλη και είδος υπηρεσίας (διαγνωστικά κέντρα, ιατροί, κρατικά νοσοκομεία, φυσικοθεραπευτές).

Η εφαρμογή αυτή αποτελεί μία επιπλέον λύση για την εύρεση συμβεβλημένων παρόχων Υγείας (ιατροί, διαγνωστικά κέντρα, ιδιωτικές κλινικές, κ.ά.) απευθείας από τη συσκευή που είναι εγκατεστημένη και λειτουργεί χωρίς προαπαιτούμενη ύπαρξη σύνδεσης Internet.

Πατώντας στους Παρόχους Υπηρεσιών Υγείας επιλέγετε νομό, πόλη και είδος υπηρεσίας (διαγνωστικά κέντρα, ιατροί, κρατικά νοσοκομεία, φυσικοθεραπευτές). Μόλις επιλέξετε και τις τρεις κατηγορίες αμέσως θα έχετε μπροστά σας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.  Από την καρτέλα Υπηρεσίες ΕΟΠΠΥ μπορείτε να κάνετε αναζήτηση ανά νομό και κατηγορία (διαγνωστικά κέντρα, ιατρεία κ.α). Υπάρχουν πολύ χρήσιμες πληροφορίες στη καρτέλα Συχνές Ερωτήσεις.  Επίσης μπορείτε να βρείτε κατευθείαν το γιατρό που ψάχνετε μέσα από την εφαρμογή αφού διαθέτει επιλογή να σας δείξει στο χάρτη την διεύθυνση, ή να πάρετε τηλέφωνο ή να κρατήσετε τα στοιχεία του γιατρού στις επαφές σας.


Στον χρήστη δίνεται η δυνατότητα:  

  • Να αναζητήσει και να βρει σε πανελλαδικό επίπεδο οποιασδήποτε μορφής συμβεβλημένο πάροχο Υγείας.
  • Να κάνει απευθείας κλήση στα διαθέσιμα και καταχωρημένα τηλέφωνα επικοινωνίας.
  • Να στείλει σύντομο γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό του παρόχου (όπου αυτός διατίθεται).
  • Να αποθηκεύσει τον πάροχο στις άμεσες επαφές της συσκευής του για περαιτέρω χρήση.
  • Να βρει τον πάροχο στον χάρτη (απαιτείται ύπαρξη σύνδεσης στο Internet, είτε μέσω 3g είτε μέσω Wi-Fi).
  • Να αποστείλει email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παρόχου, όπου αυτή είναι διαθέσιμη (απαιτείται ύπαρξη σύνδεσης στο Internet είτε μέσω 3g είτε μέσω Wi-Fi).


Επίσης μπορείτε να βρείτε κατευθείαν το γιατρό που ψάχνετε μέσα από την εφαρμογή αφού διαθέτει επιλογή να σας δείξει στο χάρτη την διεύθυνση, ή να πάρετε τηλέφωνο ή να κρατήσετε τα στοιχεία του γιατρού στις επαφές σας.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο κοινό και είναι ατασκευασμένη πλήρως από το προσωπικό του Οργανισμού. Την εφαρμογή μπορούν να την κατεβάσουν οι ενδιαφερόμενοι από τα διάφορα markets εφαρμογών για συσκευές με λειτουργικό Android στα link που ακολουθούν.


Αποκτήστε το από εδώ: 
Google Play: εδώ


Slide me: εδώ
Amazon AppStore:εδώ


Opera Apps: εδώ


Get Jar: εδώ


Soc.io Mall: εδώ


Aproov: εδώ

Αρκετά καλοδουλεμένη εφαρμογή με χρήσιμες πληροφορίες που σας βγάζει από το κόπο του να ψάχνετε γιατρούς.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.eopyy.gov.gr/Home/StartPage?a_HomePage=Index

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων