Ο απόηχος της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για τους Γιατρούς του Κόσμου | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο απόηχος της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για τους Γιατρούς του Κόσμου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΗΣ 78ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

Με εξαιρετική επιτυχία και διπλάσια, σε σχέση με τον περσινή χρονιά, επισκεψιμότητα πολιτών ολοκληρώθηκε η φετινή μας συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη της ΔΕΗ. Ο χώρος που διατέθηκε από την ΔΕΗ στους Γιατρούς του Κόσμου, φιλοξένησε τέσσερα ιατρεία όπου εθελοντές ιατροί παρείχαν προληπτικό έλεγχο και πρωτοβάθμια κλινική εξέταση σε περισσότερους από 1.500 πολίτες, ενώ συνολικά το περίπτερο επισκέφτηκαν πάνω από 4.000 πολιτών.
Οι Γιατροί του Κόσμου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά την ΔΕΗ για την υποστήριξη, την HELEXPO, τους κατασκευαστές για την συνεχή συμπαράσταση, όλα τα ΜΜΕ για την προβολή και βέβαια όλους τους εθελοντές, φίλους και χορηγούς που συνέβαλλαν στην υλοποίηση αυτής της δράσης.                                                                       
Ο χώρος μας και εφέτος ξεχώρισε για την αισθητική και τον σχεδιασμό του, για την άψογη εξυπηρέτηση και ενημέρωση των επισκεπτών με βάση τον σκοπό που εξυπηρετούσε. Ο Πρόεδρος της HELEXPO κος Τζήκας απένειμε έπαινο διάκρισης για την συμμετοχή, ενώ και ο Υπουργός Υγείας κος Γεωργιάδης και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κος Τσίπρας επέλεξαν να επισκεφτούν το περίπτερο κατά την διάρκεια της βόλτας τους στην έκθεση.

Με την υποστήριξη της  ΔΕΗ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων