ALZHEIMER Παρουσίαση του προγράμματος SET CARE- “Μάθηση εξ’ αποστάσεως στο πλαίσιο της κατ’ οίκον φροντίδας | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

ALZHEIMER Παρουσίαση του προγράμματος SET CARE- “Μάθηση εξ’ αποστάσεως στο πλαίσιο της κατ’ οίκον φροντίδας


Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013, Συνέδριο με θέμα: «Οι εκπαιδευτικές ανάγκες των έμμισθων και οικογενειακών φροντιστών: Παρουσίαση του προγράμματος SET CARE- “Μάθηση εξ’ αποστάσεως στο πλαίσιο της κατ’ οίκον φροντίδας”. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Κωστής Παλαμάς, του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ακαδημίας 48 & Σίνα, Αθήνα, Ώρες 10:00-16:00.
Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Θα χορηγηθεί  βεβαίωση παρακολούθησης
Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 70 13 271, έως  και 17 Σεπτεμβρίου.

Στόχος του συνεδρίου είναι η ενημέρωση των οικογενειακών και έμμισθων φροντιστών ηλικιωμένων ανθρώπων σε θέματα σχετικά με την άνοια και την αποτελεσματικότερη αντιμετώπισή τους.
ALZHEIMER – ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ! – Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τη νόσο Αλτσχάιμερ
Στην πατρίδα μας, δυστυχώς, λείπει αυτό το οποίο στις ανεπτυγμένες χώρες θεωρείται αυτονόητο, δηλαδή το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τη νόσο Αλτσχάιμερ.  Σ΄ αυτό το σοβαρό έλλειμμα στο χώρο της Υγείας έχουμε χρέος όλοι μας και με κάθε νόμιμο τρόπο να συμβάλλουμε στην αναπλήρωσή του.
Παρακαλούμε, επισκεφθείτε τη σελίδα www.alzheimer-drasi.gr, μπείτε στη φόρμα, συμπληρώστε το e-mail και  το όνομά σας και να πατήσετε αποστολή.
Η συγκεκριμένη φόρμα αποστέλλεται αυτόματα σε διάφορους φορείς και κέντρα λήψης αποφάσεων και διαμόρφωσης πολιτικών.
Στόχος μας είναι οι παραπάνω παραλήπτες να δεχτούν όσο το δυνατόν περισσότερα μηνύματα, ώστε να δράσουν άμεσα ώστε να ξεκινήσει η εκπόνηση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τη νόσο Αλτσχάιμερ.
Η νόσος Αλτσχάιμερ μπορεί να αντιμετωπιστεί. Ενημερωθείτε!

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων