Εκεί μας κατάντησαν. Τούρκος Υ.Υγείας. Έλληνες γιατροί, ελάτε να δουλέψετε στήν Τουρκία | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Εκεί μας κατάντησαν. Τούρκος Υ.Υγείας. Έλληνες γιατροί, ελάτε να δουλέψετε στήν Τουρκία

Αφού οι κυβερνήσεις μας, έχουν καταστρέψει την Ελλάδα, έρχεται ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας Μεχμέτ Μουεζίνογλου να καλέσει τους άνεργους γιατρούς της Ελλάδας στην Τουρκία για να πιάσουν δουλειά!
Ο Μουεζίνογλου ο οποίος έχει καταγωγή από τη Μουσουλμανική μειονότητας της Θράκης και έχει μεγαλώσει στην Κομοτηνή δήλωσε πως «κάποτε παρουσιάζαμε την Ελλάδα ως παράδειγμα κατορθωμάτων, όμως από το 2002 και μετά υπάρχει μια Τουρκία που καταφέρνει πολλά περισσότερα».
Ο Τούρκος υπουργός αναφερόμενος σε δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου πως 7000 Έλληνες γιατροί ψάχνουν για εργασία δήλωσε « 7000 Έλληνες γιατροί ψάχνουν εργασία στο εξωτερικό. Εγώ τους έχω ανάγκη. Έχουμε ανοιχτές τις πύλες μας στους 7000 γιατρούς της Ελλάδας. Καλώ τους ανθρώπους αυτούς να έρθουν στη χώρα αυτή και με την εμπειρία τους να υπηρετήσουν το λαό αυτό».
Πηγή www.isarkadias.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων