Παγκόσμια ενημερωτική καμπάνια για την πραγματική Ελλάδα από την Ομογενειακή Εφημερίδα «Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Παγκόσμια ενημερωτική καμπάνια για την πραγματική Ελλάδα από την Ομογενειακή Εφημερίδα «Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ
Αγαπητοί Συνέλληνες όπου Γης,
Η  Συντακτική Ομάδα της Ομογενειακής Εφημερίδας «Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι πλέον μπορείτε να την διαβάζετε και στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ellinikifoni.gr.
Η οικονομική κρίση που πλήττει την Πατρίδα μας  δίνει την ευκαιρία να ενώσουμε τις φωνές μας  και να βοηθήσουμε στην οικονομική της ανασυγκρότηση.
Στην κατεύθυνση αυτή η Συντακτική Ομάδα της Ομογενειακής Εφημερίδας «Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» αποφάσισε  να υλοποιήσει μια παγκόσμια ενημερωτική καμπάνια και με την ΔΙΚΗ  σας βοήθεια. Να προβάλλουμε  σε κάθε άκρη της Γής την πραγματική Ελλάδα και τις δυνατότητες που δίνονται σήμερα για επενδύσεις  σε όλους τους τομείς.
Η Πατρίδα μας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία χώρα στον κόσμο καθώς διαθέτει    πλούσια παρακαταθήκη στον Πολιτισμό,  έχει απαράμιλλη φυσική ομορφιά  με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης στον τομέα του Τουρισμού και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό σε πολλούς τομείς..
Σας θέλουμε στο πλευρό μας. Χρειαζόμαστε την συμπαράστασή σας. Διαβάστε, διαδώστε και ενημερώστε τούς συγγενείς και φίλους σας, ΄Ελληνες και ξένους, για την μεγάλη αυτή προσπάθεια.
Η καμπάνια περιλαμβάνει αφιερώματα στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ, τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ , την ΥΓΕΙΑ και την ΠΑΙΔΕΙΑ τής χώρας μας.
΄Οπου κι αν  βρίσκεσθε, γράψτε μας τις απόψεις σας για την Πατρίδα μας, τον Απόδημο Ελληνισμό ,αλλά και για κάθε τι στον Κόσμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση  : ieftichidis@gmail.com.   Περισσότερα στο
Newsletter Design - http://www.promotebusiness.gr/newsletter.asp?pid=204

Με θερμούς πατριωτικούς χαιρετισμούς

           Η Συντακτική Ομάδα

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων