idoctor.gr Ένας νέος διαδικτυακός τόπος για ενημέρωση γιατρών, από την Νοvartis, υπό την αιγίδα του ΠΙΣ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

idoctor.gr Ένας νέος διαδικτυακός τόπος για ενημέρωση γιατρών, από την Νοvartis, υπό την αιγίδα του ΠΙΣ

Η Novartis Hellas ανέπτυξε μια νέα ιστοσελίδα για ενημέρωση όλων των ιατρών της χώρας, με τρέχοντα θέματα, με θέματα συνεδρίων αλλά και νομοθεσίας. Περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες όπως χρήσιμα τηλέφωνα και προσεχή ιατρικά συνέδρια.  Το idoctor τελεί υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και έχει την έγκριση του ΕΟΦ.

Φιλοδοξεί να γίνει ο καλύτερος συνεργάτης του Έλληνα γιατρού και φαρμακοποιού, που θέλει να είναι ενημερωμένος για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στο χώρο της Υγείας.

Επιπλέον, το iDoctor.gr διαθέτει Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη, με επιστημονικά βιβλία και περιοδικά που καλύπτουν την ανάγκη κάθε ιατρικής ειδικότητας για διαρκή επιμόρφωση.

"Με το σκεπτικό ότι τρέχουν συνεχώς οι εξελίξεις στα οικονομικά και πολιτικά της υγείας σκεφτήκαμε ότι πρέπει να υπάρχει ένας διαδικτυακός τόπος να ενημερώνει τον επαγγελματία", δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθυντής επικοινωνίας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Novartis, Φιλίστορας Δεστεμπασίδης.


"Νέα, πληροφορίες, εκπαίδευση" ζήτησαν οι γιατροί όταν ερωτήθηκαν τι θα ήθελαν να περιέχει η πλατφόρμα δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου, υπεύθυνος Digital Marketing and Sales Manager Region Europe της Novartis.

Ηθική στήριξη στον λειτουργό Υγείας
Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), Μιχαήλ Βλασταράκος, ικανοποιημένος από την καινοτόμο πρωτοβουλία της Novartis Hellas, εκφράζει τη βεβαιότητα ότι «ο νέος δικτυακός τόπος της Novartis Hellas θα προσφέρει
επιστημονική και αξιόπιστη πληροφόρηση για θέματα άμεσου ενδιαφέροντος των λειτουργών Υγείας.
Ειδικά σε μία εποχή, κατά την οποία το ιατρικό σώμα βάλλεται και απαξιώνεται συστηματικά από την Πολιτεία, πρωτοβουλίες που προάγουν την επιστημονικότητα, προωθούν την καινοτομία και αναβαθμίζουν την κατάρτιση του ιατρικού λειτουργήματος, είναι για εμάς μία έμπρακτη ηθική στήριξη για τη συνέχιση των προσπαθειών μας.
Προσπαθειών, που δεν είναι άλλες, από έναν αγώνα για τη διασφάλιση της ύπαρξης και της πρόσβασης των ασθενών σε ένα αξιοπρεπές και πλήρες δημόσιο σύστημα υγείας αλλά και για την επανατοποθέτηση της ιατρικής κοινότητας στη θέση που της αξίζει – του λειτουργού της Υγείας της χώρας. Καλή επιτυχία στο iDoctor και τη Novartis Hellas».


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων