Το MEDLAB Ιατρικό Ινστιτούτο, χορηγός στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Το MEDLAB Ιατρικό Ινστιτούτο, χορηγός στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου

O πατέρας Αναστάσιος του Ι.Ν. Αγίου Θωμά ευλογεί την πρωτοχρονιάτικη
πίτα των εργαζομένων, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου
Γ. Πατούλη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλη,
της Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Μ. Λαζαρίδου και
του Προέδρου του Σωματείου Ν. Καλλιμάνη.

Κανένας εργαζόμενος του Δήμου Αμαρουσίου 

δεν κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του

«Όποιος θέλει να ασχημονήσει για μικροπαραταξιακούς, μικροκομματικούς ή άλλους αλλότριους λόγους θα μας βρει απέναντί του», το μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου 
     
 Κανένας εργαζόμενος του Δήμου Αμαρουσίου δεν κινδυνεύει με απόλυση, αφενός γιατί ο Δήμος Αμαρουσίου όχι μόνο ελλειμματικός δεν είναι,αλλά έπειτα από πολλά χρόνια εμφανίζει πλεόνασμα χρήσης 11. 227.066, 57 ευρώ και αφετέρου γιατί δεν υπάρχει εν λειτουργία καμία Δημοτική ή Κοινωφελής Επιχείρηση, υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων.

Και στέλνοντας σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση τόνισε:«Όποιος θέλει να ασχημονήσει σε βάρος του Δήμου Αμαρουσίου για μικροπαραταξιακούς, μικροκομματικούς ή άλλους αλλότριους λόγους θα μας βρει απέναντί του». 

 Όπως ανέφερε στην ενημέρωση προς τους εργαζόμενους ο κος Πατούλης,παρά τη μείωση της κρατικής επιχορήγησης κατά 70%, τη μείωση των δημοτικών τελών κατά 20% τη διετία 2013 – 2014 και χωρίς να έχει παρθεί κανένα δάνειο,ο Δήμος Αμαρουσίου έχει έσοδα 77.435.674,23 ευρώ και δαπάνες 66.208.607,66 ευρώ, σύμφωνα με τα απολογιστικά οικονομικά στοιχεία και αυτή είναι η απόδειξη της Διοίκησης για τη χρηστή διαχείριση, που αφορά στο Δήμο και στους εργαζόμενους του. Στο Δήμο Αμαρουσίου επίσης δεν υφίσταται εν λειτουργία καμία Δημοτική ή Κοινωφελής Επιχείρηση και όλοι οι εργαζόμενοι έχουν μεταφερθεί και μονιμοποιηθεί στις υπηρεσίες του Δήμου. Και αυτή η διαδικασία μαζί με την οικονομική εξυγίανση του Δήμου παρέχει την απόλυτη κατοχύρωση ότι κανένας εργαζόμενος που εργάζεται στο Δήμο Αμαρουσίου όχι μόνο δεν κινδυνεύει, αλλά δεν έχει να φοβηθεί ότι θα χάσει τη δουλειά του.   

Στην κατάμεστη από τους εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της ενίσχυσης των υπηρεσιών με προσωπικό, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στην εξυπηρέτηση των πολιτών, μίλησε για την  πρόσληψη 80 ατόμων με οκτάμηνες συμβάσεις που θα τοποθετηθούν σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, για την πρόσληψη ανέργων  μέσω των ΚΟΙΝΣΕΠ, ώστε κάθε σημείο της πόλης να έχει το «δικό του άνθρωπο» για την εξυπηρέτηση των κατοίκων, ενώ για τα άτομα με ειδικές ικανότητες που εργάζονταν στο Δήμο με το πρόγραμμα 3 +1, τους παρέχεται η δυνατότητα να συνεχίσουν να εργάζονται με τη μεταφορά τους στην Αναπτυξιακή Αμαρουσίου.  Παράλληλα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου προανήγγειλε ότι τις επόμενες ημέρες θα ληφθεί απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο για τη χορήγηση του ειδικού επιδόματος των 174 ευρώ στους εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου για τους οποίους έχει ληφθεί πρωτόδικη απόφαση.  

Ο κος Πατούλης κάλεσε τους εργαζόμενους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για τη λειτουργία της πόλης προς όφελος των κατοίκων της, επαναλαμβάνοντας την προσωπική δέσμευσή του ότι είναι «παρών» σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει ο κάθε εργαζόμενος του Δήμου Αμαρουσίου.
«Έχω δεσμευτεί ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Μια οικογένεια που ο καθένας έχει το ρόλο του και παρά τις πιθανές διαφορές έχομε συνοχή, έχομε δύναμη, έχομε ενότητα. Και το Μαρούσι θα πάει μπροστά και με τη δική σας συνδρομή.» 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στους εργαζόμενους, μαζί με τις θερμές ευχές του για προσωπική και οικογενειακή υγεία και πρόοδο.
Με πρωτοβουλία του κου Πατούλη σε δύο πολυμελείς οικογένειες εργαζομένων με περισσότερα από πέντε παιδιά θα διατεθούν ως έκτακτη οικονομική ενίσχυση, από 400 και 250 ευρώ, ως ένδειξη εκτίμησης της μεγάλης προσφοράς τους στην ελληνική κοινωνία και του αγώνα τους για αξιοπρεπή διαβίωση στις παρούσες δύσκολες συνθήκες.      

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ ευχάριστη και εγκάρδια ατμόσφαιρα, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Επαμεινώνδας Γαρδέλης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, Βασίλης Κόκκαλης, Δημήτρης Καμπούκος,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλας Αλεπούς, Αθανάσιος Βελής, Αθανάσιος Βλαχοπιώτης, Γεώργιος Ζήκος Κατερίνα Ιωάννου, Ευάγγελος Κάββαλος, Νικόλαος Κάββαλος, Νικόλαος Καλαϊτζίδης, Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ελένη Λέκκα, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Ρένα Χαλιώτη και από την πλευρά της μειοψηφίας οι κ.κ. Παναγιώτης Σαγρής, Κωνσταντίνος Βλάχος, Ελευθέριος Μαγιάκης και  Αθανάσιος Φωτόπουλος. 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης μέλη της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζόμενων.
Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά για την ευγενική χορηγία των δώρων που κληρωθήκαν στους εργαζόμενους τους παρακάτω χορηγούς:

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, BIOMEDICIN,ΟΜΙΛΟΣ ΥΓΕΙΑ, ΒΙΟΤΥΠΟΣ, ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΟΜΙΛΟΣ ΜΗΤΕΡΑ, CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ESSATO CAFÉ – BAR, ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΚΡΟΠΟΛ, ΔΙΑΝΑ, ΗONDOS CENTER, ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ ΛΕΚΚΑ,  MEDLAB, FUN MILY, ATELIER CAFÉ, SAINT’S CAFE –RESTAURANT & BAR, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, GALLERIE de BEAUTE, ΠΡΙΣΜΑ by Oculi ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ, ΟΠΤΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΟΥ, P&G ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ, DARLING, ALTAMIRA, ΚΡΗΣΣΑ ΓΗ,ΤΣΟΥΚΑΛΑ.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων