Ομιλία για γιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας, που θέλουν να εργαστούν στο εξωτερικό, με θέμα "What to do at the job interview...a hands on experience” | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ομιλία για γιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας, που θέλουν να εργαστούν στο εξωτερικό, με θέμα "What to do at the job interview...a hands on experience”


Γιατροί και άλλοι υγειονομικοί παρακολουθήστε ομιλία για το τι θα πρέπει να κάνετε σε μια συνέντευξη για εργασία στο εξωτερικό.

Οι Ιατρικές ημέρες Καριέρας, γίνονται στις 10 Μαίου στην Αθήνα και στις 11 Μαίου στην Θεσσαλονίκη, για όσους επαγγελματίες υγείας αναζητούν εργασία και στο εξωτερικό.
Παρακολουθήστε την ομιλία με θέμα 


"What to do at the job interview...a hands on experience”, 



από την Μαρία Χιόνη - Instructor of Medical English Terminology and Communication Skills, University of Athens.”  με πολύ ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες για το τι θα πρέπει να κάνετε, σε μια συνέντευξη στο εξωτερικό.

Η Ιατρική Ημέρα Καριέρας είναι δωρεάν και ανοιχτή στο κοινό και γίνεται στην Αθήνα, στο Electra Palace, Νικοδήμου 18-20 στην Πλάκα, και στην Θεσσαλονίκη στο Electra Palace, Aριστοτέλους 9. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης.

Ανοιχτή Αγορά Εργασίας στην Ευρώπη για Ιατρικά Επαγγέλματα


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων