Πριν φύγεις...

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις καθημερινά τα νέα από τα medlabgr.blogspot.com

Η εγγραφή αφορά το newsletter του medlabgr.blogspot.com - Το email σου δεν θα δοθεί ποτέ σε τρίτους και δεν θα χρησιμοποιηθεί για άλους λόγους!

728x90 AdSpace

Σήμερα

Πρόληψη

Διατροφή

Επιλογές

2/10/14

Κάλεσμα του Προέδρου του ΙΣΑ Γ. Πατούλη προς το Υπουργείο Υγείας να προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες για να πληρωθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους ιδιώτες γιατρούς και τα νοσηλευτικά ιδρύματα από τον ΕΟΠΥΥ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 02, 2014
Επίσκεψη στα νοσηλευτικά Ιδρύματα «Υγεία» και «Ιατρικό Κέντρο Αθηνών» πραγματοποίησαν σήμερα ο Πρόεδρος του Ι.ΣΑ. κος Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος του Π.Ι.Σ. κος Μιχάλης Βλασταράκος, στο πλαίσιο των επαφών τους με τις Διοικήσεις και το ιατρικό προσωπικό των δημόσιων και ιδιωτικών νοσοκομείων.
Στόχος της συνάντησης με τους γιατρούς και τις Διοικήσεις των δύο μεγάλων αυτών νοσηλευτικών μονάδων ήταν να διαπιστώσουν εκ του σύνεγγυς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ιδιωτικός χώρος της υγείας και ιδιαίτερα σε ότι αφορά το σοβαρό ζήτημα της αποπληρωμής των οφειλομένων ποσών  από τον ΕΟΠΥΥ προς τις μονάδες αυτού του επιπέδου, καθώς και τα προβλήματα των γιατρών που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα.
Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης μετά το πέρας των συναντήσεων υπογράμμισε:  


« Ανταλλάξαμε απόψεις και συζητήσαμε επί μακρόν για τα ζητήματα που απασχολούν τόσο τις Διοικήσεις όσο και τους συναδέλφους γιατρούς. Η διαπίστωσή μας είναι ότι, τα νοσηλευτικά ιδρύματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών «Υγεία» και «Ιατρικό Κέντρο», στελεχώνονται από γιατρούς υψηλότατου επιστημονικού επιπέδου. Διαπιστώσαμε επίσης ότι ο ΕΟΠΥΥ χρωστά αρκετά ποσά και σ’ αυτή την κατηγορία των νοσηλευτικών μονάδων. Καλούμε το Υπουργείο Υγείας να κάνει τις δέουσες ενέργειες, ώστε να πληρωθούν τα ληξιπρόθεσμα προς τους ιδιώτες γιατρούς από τα παλαιά ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και να δοθούν τα οφειλόμενα ποσά στα ιδιωτικά νοσοκομεία  για να αποδοθούν στους γιατρούς.»    

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Item Reviewed: Κάλεσμα του Προέδρου του ΙΣΑ Γ. Πατούλη προς το Υπουργείο Υγείας να προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες για να πληρωθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους ιδιώτες γιατρούς και τα νοσηλευτικά ιδρύματα από τον ΕΟΠΥΥ Rating: 5 Reviewed By: Alex Yiatzides

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ - donate
Αν εκτιμάτε ότι το έργο μας είναι σημαντικό για εσάς και θέλετε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, μπορείτε να μας βοηθήσετε, με ό,τι μπορεί ο καθένας και ας είναι ένα ευρώ. 
Και εμείς θα προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, πιο χρήσιμοι και να υλοποιούμε νέες ιδέες.

Μέσω Paypal με απόλυτη ασφάλεια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του medlabnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ή επανεκπομπή τους, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.