Πριν φύγεις...

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις καθημερινά τα νέα από τα medlabgr.blogspot.com

Η εγγραφή αφορά το newsletter του medlabgr.blogspot.com - Το email σου δεν θα δοθεί ποτέ σε τρίτους και δεν θα χρησιμοποιηθεί για άλους λόγους!

728x90 AdSpace

Σήμερα

Πρόληψη

Διατροφή

Επιλογές

9/10/14

Νέα Πιστοποίηση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων

Πέμπτη, Οκτωβρίου 09, 2014

Tο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας, ως το Εθνικό Δίκτυο των Δήμων της χώρας μας στον Π.Ο.Υ., έλαβε νέα Πιστοποίηση για την 6η Φάση (2014-2019) και θα εξακολουθήσει να είναι μέλος του Δικτύου των Εθνικών Δικτύων Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ. 
Η Αξιολόγηση και επαναπιστοποίηση, αποτελεί απόδειξη του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και της δέσμευσης του Δικτύου ως προς την μεθοδολογία, τους στόχους και τις αρχές του Π.Ο.Υ. και  της Ατζέντας «ΥΓΕΙΑ 2020». Τα Εθνικά Δίκτυα που συμμετέχουν στην 6η Φάση του Ευρωπαϊκού Δικτύου του Π.Ο.Υ. έχουν επικεντρωθεί σε δύο στρατηγικούς στόχους που αφορούν στην ΥΓΕΙΑ 2020: να προαχθεί η Υγεία για όλους μειώνοντας τις αδικίες και να ενισχυθεί η ηγετική ικανότητα και η συμμετοχή του κράτους στο ζήτημα της Υγείας. Και οι δύο στρατηγικοί στόχοι ενισχύουν την ισχυρή δέσμευση του Ευρωπαϊκού Δικτύου του Π.Ο.Υ. να απευθύνουν την ισότητα και τους απαραίτητους κοινωνικούς παράγοντες που επηρεάζουν την Υγεία και τις πολικές που την προάγουν.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Αποτελεί τιμή για το Δίκτυό μας η νέα Πιστοποίηση για την 6η Φάση (2014-2020). Μας δίνει το πράσινο φως για να συνεχίσουμε την πορεία που έχουμε προδιαγράψει με σαφή το στόχο για την προαγωγή της Υγείας για όλους τους πολίτες. Είναι πολύ σημαντικό όμως να τονίσουμε ότι αποτελεί και αναγνώριση της μέχρι σήμερα δέσμευσης και αφοσίωσής μας μέσα από τα προγράμματα και τις καλές πρακτικές που έχουμε εφαρμόσει».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Item Reviewed: Νέα Πιστοποίηση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Rating: 5 Reviewed By: Alex Yiatzides

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ - donate
Αν εκτιμάτε ότι το έργο μας είναι σημαντικό για εσάς και θέλετε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, μπορείτε να μας βοηθήσετε, με ό,τι μπορεί ο καθένας και ας είναι ένα ευρώ. 
Και εμείς θα προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, πιο χρήσιμοι και να υλοποιούμε νέες ιδέες.

Μέσω Paypal με απόλυτη ασφάλεια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του medlabnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ή επανεκπομπή τους, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.