H Διοίκηση του Γ.Ν.Ν.Θ.Α «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» βράβευσε την ιατρό Ήρα Τσιμάρα Παπασταματίου | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

H Διοίκηση του Γ.Ν.Ν.Θ.Α «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» βράβευσε την ιατρό Ήρα Τσιμάρα Παπασταματίου

H Διοίκηση του Γ.Ν.Ν.Θ.Α «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» βράβευσε ιατρό


Για την 24ετή προσφορά της στη λειτουργία του Παθολογοανατομικού Εργαστηρίου του ΓΝΝΘΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», βράβευσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Δρ Μιλτιάδης Παπασταματίου την Επίτιμη Διευθύντρια Υφηγήτρια και Αμ. Επικ. Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών κα Ήρα Τσιμάρα Παπασταματίου που έγινε την 1/10/2014 στο Ιστορικό Μουσείο «Σοφία Σλήμαν».

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κος Παπασταματίου απονέμοντας Τιμητική Πλακέτα επισήμανε ότι :
«…Σημασία έχει πιστεύω ότι από οποιαδήποτε θέση περάσει κανείς να μπορεί να φύγει με το κεφάλι ψηλά. Να βάλει ένα λιθαράκι γνώσης, πίστης, ελπίδας για κάτι καλύτερο στο επέκεινα του χώρου που υπηρέτησε, που δημιούργησε, στο χώρο όπου έζησε κάνοντας τον εαυτό του καλύτερο χωρίς άμετρες φιλοδοξίες και δημιουργία δυσχερειών στους συναδέλφους του. Η Ήρα Παπασταματίου  γι’ αυτούς  ακριβώς τους λόγους έχει διακριθεί στην Ιατρική Κοινότητα…»

Η Διευθύντρια του Παθολογοανατομικού Τμήματος του ΓΝΝΘΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» κα Ροδούλα Τριγγύδου τόνισε : « Είναι όμορφο να διατηρείς και να κερδίζεις με τη συνεχή προσπάθεια τα όνειρα και τους στόχους σου. Η κα Ήρα Παπασταματίου, αποχώρησε αφήνοντας τη νέα γενιά Παθολογοανατόμων να συνεχίσει το έργο της στο δρόμο που αυτή πρωτοπορεύτηκε…»

Παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα η κα Ήρα Παπασταματίου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους διοργανωτές και την Διοίκηση του ΓΝΝΘΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» για την μεγάλη τιμή που  της έγινε.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, ο κ. Α.Αυγερινός, ο κ. Α. Κωνσταντόπουλος, ο κ. Π. Σερμπενιάδης, ο εκπρόσωπος των Ιατρών του Νοσοκομείου, κος Ηλίας Καϊνης, η Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας κα Μ. Γκάγκα, ο Πρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρείας και Πρόεδρος της Επιτροπής Μουσείου «Σοφία Σλήμαν» κ. Μ.Τουμπής καθώς και πλήθος εργαζομένων  του Νοσοκομείου. Από τον Πανεπιστημιακό χώρο οι Ομότιμοι Καθηγητές Ιστολογίας κος Κίτας, Παθολογοανατομίας κ. Δελίδης και η κα Αγνάντη Νίκη, ο Καθηγητής Πνευμονολογίας κ. Ν. Κουλούρης, Δ/ντης της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, ο Αν/της Καθηγητής κ. Μ. Βεσλεμές, ο Αμ. Επίκ. Καθηγητής Χειρουργικής κ. Λ. Παπασταματίου, η εκπρόσωπος του Δ.Σ. της Παθολογοανατομικής Εταιρείας κα Πατσέα, καθώς και σημαντικός αριθμός Παθολογοανατόμων από άλλα Δημόσια Νοσοκομείων μαθητών ή και συνεργατών της κας Ήρας Παπασταματίου.
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν.Ν.Θ.Α 

 Δρ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων