Πριν φύγεις...

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις καθημερινά τα νέα από τα medlabgr.blogspot.com

Η εγγραφή αφορά το newsletter του medlabgr.blogspot.com - Το email σου δεν θα δοθεί ποτέ σε τρίτους και δεν θα χρησιμοποιηθεί για άλους λόγους!

728x90 AdSpace

Σήμερα

Πρόληψη

Διατροφή

Επιλογές

26/2/15

Ο ΙΣΑ ζητά από τον ΕΟΠΥΥ να ξεκινήσει άμεσα η εκκαθάριση των οφειλομένων ποσών στους παρόχους υγείας

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015
Θέμα: Ο ΙΣΑ ζητά από τον  ΕΟΠΥΥ να ξεκινήσει άμεσα η εκκαθάριση των οφειλομένων ποσών στους παρόχους υγείας

Tην επίσπευση των διαδικασιών ελέγχου και οριστικής εκκαθάρισης των οφειλομένων ποσών στους συμβεβλημένους παρόχους υγείας ζητά ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών από τον ΕΟΠΥΥ.

Σε συνέχεια των επαφών μας με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και με αφορμή το δελτίο τύπου του φορέα , με ημερομηνία 25/02/2015 , θέλουμε να τονίσουμε ότι μπορεί από την υπηρεσία σας να θεωρείται ορθή η εγγραφή όλων των ποσών που είτε εισπράχθηκαν είτε συμψηφίστηκαν έναντι οφειλών rebate και claw back ετών 2013 και 2014 ,πλην όμως για να υπάρξει όσο το δυνατόν πιο σωστή απεικόνιση των εισοδημάτων που θα δηλωθούν στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων οικονομικού έτους 2015 πρέπει να εκδοθούν άμεσα και ορθά τα σημειώματα του claw back και για τα δυο εξάμηνα του 2014.
Μόνο σε αυτήν την περίπτωση θα μπορέσει να εφαρμοστεί η ΠΟΛ1191/12-08-2014 και να δηλωθούν τα ανείσπρακτα ποσά που έχουν παρακρατηθεί για τον συμψηφισμό , και τα οποία εμφανίζονται στις βεβαιώσεις που έχετε εκδώσει. Σε αντίθετη περίπτωση τα φυσικά και νομικά πρόσωπα θα φορολογηθούν για ποσά που δεν έχουν εισπράξει , χωρίς να μπορούν να εκπέσουν τα αντίστοιχα ποσά του claw back και rebate όπως προβλέπει η συγκεκριμένη απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών.ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ  ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Item Reviewed: Ο ΙΣΑ ζητά από τον ΕΟΠΥΥ να ξεκινήσει άμεσα η εκκαθάριση των οφειλομένων ποσών στους παρόχους υγείας Rating: 5 Reviewed By: Alex Yiatzides

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ - donate
Αν εκτιμάτε ότι το έργο μας είναι σημαντικό για εσάς και θέλετε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, μπορείτε να μας βοηθήσετε, με ό,τι μπορεί ο καθένας και ας είναι ένα ευρώ. 
Και εμείς θα προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, πιο χρήσιμοι και να υλοποιούμε νέες ιδέες.

Μέσω Paypal με απόλυτη ασφάλεια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του medlabnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ή επανεκπομπή τους, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.