Σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Σήμερα, με πρωτοβουλία του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτη Κουρουμπλή πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στην οποία μετείχαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο Αναπληρωτής  Υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρης Στρατούλης, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας Σπύρος Κοκκινάκης, ο Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Ρωμανιάς, εκπρόσωποι των Ασφαλιστικών Ταμείων και του ΕΟΠΥΥ και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου. 
Κύρια θέματα συζήτησης οι εκκρεμότητες που υφίστανται μεταξύ του ΕΟΠΥΥ και των Ασφαλιστικών Ταμείων, ζητήματα σχετικά με την διαχείριση της κινητής και ακίνητης περιουσίας των οργανισμών που σχετίζονται με τον ΕΟΠΥΥ, το ζήτημα των ελλείψεων σε προσωπικό και το θέμα της νοσηλείας των ασφαλισμένων στο εξωτερικό. 
Επίσης, σήμερα ο Υπουργός ζήτησε από τον Πρόεδρο του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕ.Σ.Υ.) να προχωρήσει άμεσα στην αντικατάσταση όλων των μελών των Επιτροπών που έχουν θητεύσει για περισσότερο από ένα έτος, ενώ παράλληλα με εντολή Υπουργού ζητήθηκε από την Διεύθυνση Φαρμάκων και Φαρμακείων να ενεργοποιηθεί άμεσα η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων σε φαρμακευτικές εταιρείες και φαρμακεία για παραβιάσεις της  φαρμακευτικής νομοθεσίας, υποθέσεις που «λιμνάζουν» τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια.  


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων