Νέα διαδικτυακή πύλη της Janssen για επαγγελματίες υγείας | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Νέα διαδικτυακή πύλη της Janssen για επαγγελματίες υγείας

Η φαρμακευτική εταιρία Janssen ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του νέου εξειδικευμένου διαδικτυακού τόπου αποκλειστικά για επαγγελματίες υγείας με την ονομασία  Janssenpro
Η νέα διαδικτυακή πύλη «Janssen pro» έχει στόχο να αποτελέσει τον έμπιστο συνεργάτη του ΕΥ στον τομέα της υγείας.
Αυτό που κάνει το janssenpro διαφορετικό είναι η πλήρης προσαρμογή στην ειδικότητα και στις ανάγκες του Επαγγελματία Υγείας, προσφέροντας έγκαιρη ενημέρωση στις υπηρεσίες, στην εκπαίδευση, αλλά και στην επιστημονική πληροφόρηση σχετικά με τα νέα  προϊόντα της Janssen. 
Πρόκειται για το νέο τρόπο διαδραστικής επικοινωνίας με τη φαρμακευτική εταιρία Janssen ανοίγοντας ένα νέο δρόμο στην κοινωνία της πληροφορίας στην ιατρική.
To Janssenpro περιλαμβάνει 5 θεματικές ενότητες: ενημέρωση, υπηρεσίες, ιατρική εκπαίδευση, νέα προϊόντα και επικοινωνία, προσφέροντας πληροφορίες στην καθημερινή αναζήτηση του Επαγγελματία Υγείας.
Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικτυακή πύλη μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο www.janssenpro.gr 

Σχετικά με τη Janssen
Η Janssen ανήκει στον όμιλο εταιριών της  Johnson & Johnson, την πληρέστερη εταιρία φροντίδας υγείας στον κόσμο.  
Η Janssen είναι απόλυτα προσανατολισμένη στην παροχή καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων που στοχεύουν στη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής. Με κύριο μέλημά της την φαρμακευτική έρευνα, ανακαλύπτει, αναπτύσσει και διαθέτει πρωτοποριακά φάρμακα σε πέντε κύριους θεραπευτικούς τομείς:
1. Καρδιαγγειακό σύστημα και μεταβολικά νοσήματα (διαβήτης)
2. Νευροεπιστήμη (σχιζοφρένεια, άνοια, πόνος)
3. Λοιμώδη νοσήματα (HIV/AIDS, Ηπατίτιδα C, φυματίωση)
4. Ογκολογία (πολλαπλό μυέλωμα, καρκίνος του προστάτη)
5. Ανοσολογία (ψωρίαση, ψωριασική αρθρίτιδα)

Η  Janssen  εφαρμόζοντας στην πράξη τις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης προχωράει εδώ και χρόνια σε ενέργειες και δράσεις που έχουν σχέση με τους υπαλλήλους, συνεργάτες, προμηθευτές, μετόχους, πελάτες της, τους συλλόγους ασθενών  αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.  Στόχος της είναι να διδάξει, να προσφέρει και να υπογραμμίσει τη σημασία της υγείας στη δημιουργία ενός ασφαλούς και ευτυχισμένου μέλλοντος για όλους.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων