Η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. "ΕΔΡΑ" "παρούσα" στην 13η γιορτή εθελοντισμού | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. "ΕΔΡΑ" "παρούσα" στην 13η γιορτή εθελοντισμού

«Ο εθελοντισμός είναι μια ζωή με ένταση και ρυθμό!», με το μήνυμα αυτό, 40 εθελοντικοί οργανισμοί με τους εκατοντάδες εθελοντές τους μας προσκαλούν για 13η συνεχή χρονιά σε μια ανοιχτή γιορτή για τον Εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά, το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, από τις 10.00 π.μ. έως τις 19.00 μ.μ., στον πεζόδρομο Αποστόλου Παύλου, στο Θησείο. Οι ιδέες του Εθελοντισμού και της Αλληλεγγύης αποδεικνύονται, πλέον, ως απαραίτητο στοιχείο για µία κοινωνία ζωντανή, υγιή και εξελισσόμενη. 

Η Γιορτή Εθελοντισμού είναι ανοιχτή σε όλους! Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το έργο των εθελοντικών οργανισμών, από τους ίδιους τους εθελοντές αλλά και μέσω ενημερωτικού υλικού. Θέατρο δρόμου, χορευτικά και μουσικά δρώμενα, δια δραστικά παιχνίδια, θα γεμίσουν με ρυθμό και ενέργεια τη Γιορτή του Εθελοντισμού. 

Τη διοργάνωση της γιορτής έχουν αναλάβει οι οργανισμοί  «Νέα Ακρόπολη», PRAKSIS, AIESEC, AEGEE Αθήνα, Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ., Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. "ΕΔΡΑ" , Ευρωπαϊκή Έκφραση, Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ALMA». Φορείς όπως: UNICEF, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Φλόγα, Γιατροί του Κόσμου, Γιατροί Χωρίς Σύνορα, Greenpeace, Γραμμή Ζωής SILVER ALERT, Κέντρο Ζωής,  ΚΕΘΕΑ Στροφή, Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος, Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ», Χριστιανική Αδελφότητα Νέων Αθηνών (ΧΑΝ), ΕΛΙΞ, Make A Wish, Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής,  είναι μόνο μερικοί από τους τοπικούς και διεθνείς συμμετέχοντες.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων