Αντικαπνιστική καμπάνια από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία στις 27 Μαΐου | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Αντικαπνιστική καμπάνια από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία στις 27 Μαΐου


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα είναι ιδιαίτερα απογοητευτικά για τις ολέθριες συνέπειες του καπνίσματος τόσο στους ενεργητικούς όσο και στους παθητικούς καπνιστές. Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας πέντε εκατομμύρια άνθρωποι κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους από το κάπνισμα.
Η πλειονότητα των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν απαγορεύσει νομοθετικά το κάπνισμα και έχουν φροντίσει για την υλοποίηση του μέτρου, σε όλους τους κλειστούς χώρους. Η Ελληνική πολιτεία, δυστυχώς, μέχρι σήμερα, ανεξαρτήτως κυβερνήσεων, δεν έχει προχωρήσει σε ουσιαστική και αποτελεσματική υλοποίηση του μέτρου της απαγόρευσης του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους, προασπίζοντας και την υγεία των παθητικών καπνιστών.
Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία με ευαισθησία και υψηλό αίσθημα ευθύνης ανέλαβε πρωτοβουλία ενημέρωσης του κοινού αλλά και πίεσης της Ελληνικής Πολιτείας στη λήψη επιπλέον μέτρων.
Με την ευκαιρία της Παγκοσμίου Ημέρας κατά του Καπνίσματος -31 Μαΐου- η Ε.Κ.Ε. οργανώνει μεγάλη εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του
κοινού στην
Αίθουσα Συνεδριάσεων της Παλαιάς Βουλής 27 Μαϊου 2015, ώρα 19.30
Το Δ.Σ. της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και εγώ προσωπικά θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να παραστείτε στην εκδήλωση αυτή.
Η παρουσία σας είναι πολύτιμη και θα συμβάλει στην ευόδωση του τελικού στόχου, της πλήρους απαγόρευσης του καπνίσματος στους κλειστούς χώρους.

Με εκτίμηση
Στέφανος Γρ. Φούσας 
Πρόεδρος ΕΚΕ 


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων