9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Κεφαλαλγίας | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Κεφαλαλγίας

Η  θεματολογία του Συνεδρίου αφορούσε στους  βασικούς  τομείς της κεφαλαλγίας  που απαντώνται στην καθημερινή πράξη, είτε ως νόσος αυτοτελής, είτε ως σύμπτωμα άλλης συστηματικής νόσου.
Χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος της Ελληνικής εταιρείας Κεφαλαλγίας κα Κλημεντίνη Καραγεωργίου, Νευρολόγος - Ψυχίατρος MD PhD, Διευθύντρια Νευρολογικής Κλινικής Ιατρικό Κέντρο Αθηνών,  ενώ  στην ομιλία της έκανε μία ιστορική αναδρομή στη νόσο , και αναφέρθηκε στις σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισής της.
Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιελάμβανε ομιλίες καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, εκπαιδευτικά σεμινάρια -sessions, καθώς επίσης προφορικές ανακοινώσεις και παρουσιάσεις επιστημόνων και καθηγητών.
Στο επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου αναφέρθηκαν τα σύγχρονα επιτεύγματα της έρευνας  για την κεφαλαλγία  και οι τελευταίες μέθοδοι  διαγνωστικής προσέγγισης και θεραπείας του κεφαλαλγικού ασθενή.
Η συμμετοχή στο συνέδριο  ήταν μεγάλη, επιβεβαιώνοντας την αγάπη και τη συμπαράσταση επιστημόνων και φορέων στις δραστηριότητες της εταιρείας.
Το συνέδριο έληξε με τον απολογισμό του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου από την κα Κλημεντίνη Καραγεωργίου, Νευρολόγο - Ψυχίατρο MD PhD, Διευθύντρια Νευρολογικής Κλινικής, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής εταιρείας Κεφαλαλγίας και πρόεδρο επί 25 συνεχόμενα χρόνια,  καθώς και με τη διενέργεια  αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου. Πρόεδρος εξελέγη  ο κος Δ. Δ. Μητσικώστας, Νευρολόγος MD PhD, Διευθυντής Νευρολογικής Κλινικής Ν.Ν.Α. President, European Headache Federation. 


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων