Αντικαπνιστική Καμπάνια "Κάπνισμα και Κοινωνία" της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Αντικαπνιστική Καμπάνια "Κάπνισμα και Κοινωνία" της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

Ηχηρό μήνυμα κατά του καπνίσματος έστειλε η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία στη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε την Τετάρτη 27 Μαΐου, στην κατάμεστη αίθουσα της Παλαιάς Βουλής. Ο Πρόεδρος της ΕΚΕ, κ. Στέφανος Φούσας, προσερχόμενος στην εκδήλωση, τόνισε τη σημασία της διακοπής του καπνίσματος, καθώς η βλαβερή αυτή συνήθεια για την υγεία και την καρδιά, αποτελεί αρνητική πρωτιά για τη χώρα μας. Η αντικαπνιστική εκστρατεία γίνεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας να αφυπνίσει τους πολίτες για τις επιπτώσεις του καπνίσματος στην υγεία, αλλά και σε μια προσπάθεια να σταθεί στο πλευρό των πολιτών με μία σειρά από αντικαπνιστικές δράσεις.
Ηχηρό μήνυμα κατά του καπνίσματος έστειλε η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία στη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε την Τετάρτη 27 Μαΐου, στην κατάμεστη αίθουσα της Παλαιάς Βουλής.
Ο Πρόεδρος της ΕΚΕ, κ. Στέφανος Φούσας, προσερχόμενος στην εκδήλωση, τόνισε τη σημασία της διακοπής του καπνίσματος, καθώς η βλαβερή αυτή συνήθεια για την υγεία και την καρδιά, αποτελεί αρνητική πρωτιά για τη χώρα μας. Η αντικαπνιστική εκστρατεία γίνεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας να αφυπνίσει τους πολίτες για τις επιπτώσεις του καπνίσματος στην υγεία, αλλά και σε μια προσπάθεια να σταθεί στο πλευρό των πολιτών με μία σειρά από αντικαπνιστικές δράσεις.
Αγκάθι αποτελεί σύμφωνα και με τον πρώην Υπουργό κ. Αντώνη Φούσα, η μη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, ενώ επισημαίνει ότι μέσα από τις εκστρατείες της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας θα πρέπει να σταλεί ένα μήνυμα προς την πολιτεία.
Παράλληλα ο κ. Ασκητής, Ψυχίατρος Νευρολόγος δήλωσε ότι το κάπνισμα είναι αρνητικός παράγοντας στις σχέσεις των σημερινών ζευγαριών.


Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος της ΕΚΕ κ. Φούσας, ο Καθηγητής Καρδιολογίας και τέως Υπουργός Υγείας κ. Κρεμαστινός, ο οποίος τόνισε ότι το κάπνισμα είναι ο νούμερο ένα εχθρός της καρδιάς, ο Καθηγητής Φυσιολογίας, κ. Μπεχράκης, ο Συντονιστής Διευθυντής, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου Τζάνειο Νοσοκομείο, κ. Μελιδώνης, ο Δρ. Θ. Ασκητής, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, και ο κ. Θάνου-Χριστοφίλου, Πρόεδρος ‘Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Υπουργός Υγείας κ. Κουρουμπλής, καθώς και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Συντόνισαν ο Δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Καμπουράκης και ο Αντιπρόεδρος της ΕΚΕ κ Τσιούφης.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων