2ο Πανελλήνιο Συνέδριο της European Society of Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity- ESoDiMeSO | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο της European Society of Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity- ESoDiMeSO


Η Ευρωπαϊκή Εταιρεία για το Διαβήτη, το Μεταβολικό Σύνδρομο και την Παχυσαρκία (ESODiMESO) σας προσκαλεί στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο της, που θα πραγματοποιηθεί στο όμορφο Ναύπλιο στο ξενοδοχείο Amalia, στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2015.
Η χρονιά που πέρασε ήταν γεμάτη από σημαντικές εξελίξεις στις μεταβολικές διαταραχές, ιδιαίτερα στο διαβήτη και την παχυσαρκία. Νέα φάρμακα και νέες τεχνικές παρέμβασης απλοποιούν τη θεραπευτική προσπάθεια, δίνοντας λύση και απλοποιώντας τη θεραπεία των πασχόντων.
Στο συνέδριο θα ενημερωθείτε για όλες τις νέες εξελίξεις πάνω σε αυτά και θα καλυφθούν θέματα της καθημερινότητας των ασθενών με διαβήτη και παχυσαρκία.
Η διοργάνωση του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου της ESoDiMeSO, φιλοδοξεί να φέρει κοντά διακεκριμένους επιστήμονες και ερευνητές από όλη την Ευρώπη για να μοιραστούν τη δική τους εμπειρία, γνώση και τις νέες ιδέες πάνω στα μεταβολικά νοσήματα.
Αφορά άμεσα γιατρούς, φαρμακοποιούς, φοιτητές της Ιατρικής και διαιτολόγους και σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME-UEMS, θα χορηγηθούν στους συμμετέχοντες 8 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits).

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων