30ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής Παίδων | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

30ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής Παίδων

Η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργών Παίδων ανακοινώνει το 30ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής Παίδων. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας, στο Ξενοδοχείο Royal Olympic Athens, στις 23, 24 και 25 Οκτωβρίου 2015.
Αξίζει να αναφερθούν μερικοί από τους σημαντικούς υποστηρικτές του Συνεδρίου όπως: το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, η Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία και ο Εθνικός Σύνδεσμος Νοσηλευτών Ελλάδος.
Κύριος στόχος του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση για τις νεότερες απόψεις στη διάγνωση και θεραπεία των παιδοχειρουργικών παθήσεων και για το λόγο αυτό, θα δοθεί έμφαση σε ενδιαφέροντα θέματα αιχμής που προβληματίζουν τον παιδοχειρουργό αλλά και σε σύγχρονα θέματα που θα τον επιμορφώσουν ώστε να υιοθετήσει νεότερες τεχνικές και μεθόδους.

Η Οργανωτική Επιτροπή ελπίζει ότι το Συνέδριο θα συμβάλλει στην εποικοδομητική απόκτηση γνώσεων για την περαιτέρω πρόοδο της Παιδοχειρουργικής στην Ελλάδα και σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε ενεργά.

Tο medlabnews.gr και το iatrikanea.gr είναι χορηγοί επικοινωνίας.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων