Πριν φύγεις...

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις καθημερινά τα νέα από τα medlabgr.blogspot.com

Η εγγραφή αφορά το newsletter του medlabgr.blogspot.com - Το email σου δεν θα δοθεί ποτέ σε τρίτους και δεν θα χρησιμοποιηθεί για άλους λόγους!

728x90 AdSpace

Σήμερα

Πρόληψη

Διατροφή

Επιλογές

2/10/15

Νέο Κέντρο Μαστού στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Παρασκευή, Οκτωβρίου 02, 2015
Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, έθεσε σε λειτουργία εξειδικευμένο Κέντρο Μαστού, για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των ιδιαίτερων αναγκών κάθε γυναίκας. 

Το Κέντρο Μαστού πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές και τις κατευθυντήριες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ιατρικών υπηρεσιών από την πρόληψη, μέχρι τη θεραπεία και αποκατάσταση. Προσφέρει σύγχρονη και εξατομικευμένη αντιμετώπιση και στα πλέον σύνθετα προβλήματα του μαστού, εφαρμόζοντας την «one stop clinic» διαδικασία, για ταχύτερη διάγνωση και αποφυγή της  ταλαιπωρίας από επαναλαμβανόμενες επισκέψεις. Εξασφαλίζει την έγκαιρη διάγνωση και την άμεση έναρξη της θεραπείας. 

Διαθέτει υψηλής ευκρίνειας απεικονιστικό εξοπλισμό:

          Ψηφιακό μαστογράφο και πιστοποιημένους στον έλεγχο του μαστού, ακτινολόγους.
          Κορυφαίο μαγνητικό τομογράφο 3 Tesla για Προληπτική Ταχεία Μαγνητική Μαστογραφία (Ultra –Fast Breast MRI), σε 3 μόλις λεπτά.Ενδείκνυται για προληπτικό έλεγχο γυναικών υψηλού κινδύνου.
          Υπερηχογράφο με δυνατότητα ελαστογραφικής μελέτης.

Το Κέντρο στελεχώνεται από εξειδικευμένους ιατρούς με την υποστήριξη του Ογκολογικού Συμβουλίου και Τμήματα που καλύπτουν πλήρως τη διάγνωση και θεραπεία του μαστού: Ακτινοδιαγνωστικό, χειρουργική μαστού, παθολογοανατομικό, ογκολογικό – παθολογικό, ακτινοθεραπευτικό, πλαστική χειρουργική, πυρηνική ιατρική, θεραπεία λεμφοιδήματος. 

Το Κέντρο Μαστού λειτουργεί στα τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης όλες τις εργάσιμες ημέρες, κατά τις ώρες 11.00 -14.00.  Τηλ. για ραντεβού: 2310 400 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Item Reviewed: Νέο Κέντρο Μαστού στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης Rating: 5 Reviewed By: Alex Yiatzides

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ - donate
Αν εκτιμάτε ότι το έργο μας είναι σημαντικό για εσάς και θέλετε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, μπορείτε να μας βοηθήσετε, με ό,τι μπορεί ο καθένας και ας είναι ένα ευρώ. 
Και εμείς θα προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, πιο χρήσιμοι και να υλοποιούμε νέες ιδέες.

Μέσω Paypal με απόλυτη ασφάλεια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του medlabnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ή επανεκπομπή τους, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.