Πριν φύγεις...

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις καθημερινά τα νέα από τα medlabgr.blogspot.com

Η εγγραφή αφορά το newsletter του medlabgr.blogspot.com - Το email σου δεν θα δοθεί ποτέ σε τρίτους και δεν θα χρησιμοποιηθεί για άλους λόγους!

728x90 AdSpace

Σήμερα

Πρόληψη

Διατροφή

Επιλογές

21/10/15

Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ πρωτοπόρος στην προσπάθεια για την προώθηση της κλινικής έρευνας


Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ φέρνει στο προσκήνιο τις δράσεις και τις πολιτικές που προάγουν την κλινική έρευνα, σε εκδήλωση που διοργανώνει για να τιμήσει τους ερευνητές της, με την ευκαιρία της παρουσίασης των πεπραγμένων Δημοσιεύσεων Κλινικών Μελετών (Τόμος ΙΙ) του Ιατρικού Τμήματός της.Σε μια εποχή που η προώθηση της φαρμακευτικής καινοτομίας στην Ελλάδα κρίνεται αναγκαία, η έρευνα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αλλά και του προγραμματισμού της πολιτικής ηγεσίας, ως ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες της εθνικής ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας, μια επένδυση του σήμερα στο αύριο.Οπως υποστηρίζει ο Ευάγγελος Δροσινός, Ιατρικός Διευθυντής της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, «η κλινική έρευνα αποτελεί βασικό μοχλό επιστημονικής και κοινωνικής προόδου, και μία από τις πλέον παραγωγικές επενδύσεις, με εξαιρετικά υψηλή προστιθέμενη αξία για την πραγματική οικονομία της χώρας».


Την ερευνητική διαδρομή της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ από το 1996 μέχρι σήμερα επιχείρησαν να καλύψουν, εκ μέρους της εταιρείας, εκτός από τον Ευάγγελο Δροσινό, ο Ιωάννης Χονδρέλης, Sr Διευθυντής Κλινικών Ερευνών & Εγκρίσεων και ο Χρήστος Ι. Τσαρούχης, Διευθυντής Ομάδας, Ιατρικό Τμήμα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ως προσκεκλημένοι ομιλητές ο Κωνσταντίνος Ν. Συρίγος, M.D. Ph.D. Καθηγητής Ογκολογίας Παν/μίου Αθηνών, Διευθυντής Γ΄ Παθολογικής Πανεπιστημιακής Κλινικής, Νοσοκομείο ΓΝΝΘΑ "Η ΣΩΤΗΡΙΑ", με θέμα «Κλινική Έρευνα σε περιβάλλον Παγκοσμιοποίησης»· και ο Γεώργιος Χρούσος, Διευθυντής Καθηγητής Παιδιατρικής, Α΄ Παιδιατρική Κλινική Παν/μίου Αθηνών, με θέμα «Κλινική Έρευνα και Ανθρωπισμός».  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Item Reviewed: Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ πρωτοπόρος στην προσπάθεια για την προώθηση της κλινικής έρευνας Rating: 5 Reviewed By: Alex Yiatzides

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ - donate
Αν εκτιμάτε ότι το έργο μας είναι σημαντικό για εσάς και θέλετε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, μπορείτε να μας βοηθήσετε, με ό,τι μπορεί ο καθένας και ας είναι ένα ευρώ. 
Και εμείς θα προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, πιο χρήσιμοι και να υλοποιούμε νέες ιδέες.

Μέσω Paypal με απόλυτη ασφάλεια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του medlabnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ή επανεκπομπή τους, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.