Τολμήσαμε την αλλαγή. Το medlabnews.gr άλλαξε τα πάντα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τολμήσαμε την αλλαγή. Το medlabnews.gr άλλαξε τα πάντα

Μετά από τέσσερα χρόνια λειτουργίας, τολμήσαμε μια μεγάλη αλλαγή. Αλλάξαμε όλο μας το site κρατώντας το περιεχόμενο φυσικά που τόσο πολύ, καθημερινά διαβάζετε.

Μετά από τέσσερα χρόνια λειτουργίας, τολμήσαμε μια μεγάλη αλλαγή. Αλλάξαμε όλο μας το site κρατώντας το περιεχόμενο φυσικά που τόσο πολύ, καθημερινά διαβάζετε. 

Βάλαμε εύχρηστα μενού, βάλαμε χρώματα, βάλαμε κατηγορίες με τα διάφορα θέματα που διαβάζονται πιο πολύ. 

Κάναμε και μια ιδιαίτερη εύχρηστη καινοτομία Το medlabnews.gr τώρα παίζει και σε κινητά. Είχαμε διαπιστώσει ότι το 50% των αναγνωστών μας διαβάζουν από κινητά και ταμπλέτες. 

Θέματα όπως πρόληψη, Διατροφή, Ψυχολογία, Καρκίνος, Γυναικολογία, Πρώτες βοήθειες, Παιδιά, Ομορφιά, Οστεοπόρωση έχουν πια την δική τους κατηγορία, και μπορεί κανείς να επικεντρώνει την προσοχή του σε αυτά, που τον ενδιαφέρουν.

Μια μεγάλη καινοτομία του site μας είναι και το search. Συγκεκριμένα μπορείτε να βάλετε όποια λέξη θέλετε, ακόμα και ανορθόγραφα ή μισή και να πάρετε την απάντηση με τα άρθρα που την περιέχουν και στο medlabnews.gr  και στο iatrikanea.gr

Ολα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε μια ομάδα επιστημόνων υγείας να σας παρέχει έγκυρη, όσο πιο κατανοητά γίνεται, αναλυτική και κατατοπιστική ενημέρωση σε καθημερινά, αλλά και πιο ειδικά θέματα υγείας. 

Φιλοδοξούμε να γίνουμε απαραίτητοι και πριν απ όλα, να ψάχνετε την πληροφορία για θέματα υγείας σε εμάς. 

Αλλά περιμένουμε και τις ερωτήσεις σας. Στο τέλος του site υπάρχει σχετική φόρμα επικοινωνίας. 

Από χθές που ανεβάσαμε τη νέα δομή του site, έχει τριπλασιαστεί η επισκεψιμότητα και αναγνωσιμότητα μας. Συγκεκριμένα φτάσαμε τους 100.000 αναγνώστες μόνο την Κυριακή. 


Εμείς τολμήσαμε Τολμήστε και εσείς. 
Σκεφτείτε, είτε έχετε πρόβλημα είτε θέλετε να μάθετε κάτι πρώτα το medlabnews.gr /iatrikanea και κάντε search.
Καλή ανάγνωση....

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων