Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα Ρευματολογίας 21η σειρά 10-13/12/2015, Ξενοδοχείο Electra Palace, Θεσσαλονίκη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα Ρευματολογίας 21η σειρά 10-13/12/2015, Ξενοδοχείο Electra Palace, Θεσσαλονίκη


Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα Ρευματολογίας
21η σειρά

10-13/12/2015, Ξενοδοχείο Electra Palace, Θεσσαλονίκη


H Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία & Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων Ελλάδος (Ε.Ρ.Ε. – ΕΠ.Ε.Ρ.Ε.) διοργανώνει τα «Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα Ρευματολογίας 2015» – 21η σειρά.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Electra Palace, στη Θεσσαλονίκη, από 10 έως 13 Δεκεμβρίου 2015. Στο επιστημονικό  πρόγραμμα υπάρχουν 10 Μαθήματα, με τα παρακάτω ολοκληρωμένα γνωστικά αντικείμενα:
  • Βασικές Αρχές Κλινικής Φαρμακολογίας
  • Ανοσολογία: Βασικές Αρχές για Ρευματολόγους
  • Οστικός Μεταβολισμός
  • Ουρική Νόσος
  • Ρευματοειδής Αρθρίτιδα
  • Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος
  • Σκληρόδερμα
  • Αξονικές Σπονδυλαρθρίτιδες και Ψωριακή Αρθρίτιδα
  • Φυσική Αποκατάσταση
  • Διηθήσεις Αρθρώσεων και Μαλακών Μορίων: Γενικές Αρχές

Τα Μαθήματα απευθύνονται σε Ρευματολόγους (ειδικούς ή ειδικευόμενους) αλλά και σε Ιατρούς άλλων ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται για τις Ρευματικές Παθήσεις και τα Αυτοάνοσα Νοσήματα. Η δομή κάθε Μαθήματος έχει ολοκληρωμένο μετεκπαιδευτικό χαρακτήρα (παρουσίαση  περιστατικών, παθογενετικοί και παθολογοφυσιολογικοί μηχανισμοί, διαγνωστικές διαδικασίες και θεραπευτικές προσεγγίσεις). Στο επιστημονικό πρόγραμμα δεν περιλαμβάνονται καθόλου δορυφορικές εκδηλώσεις φαρμακευτικών εταιρειών.

Οι συμμετέχοντες με φυσική παρουσία στα Μαθήματα θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στη διαδικασία διαδραστικά με τους ομιλητές (ψηφοφορίες, υποβολή ερωτήσεων, σχολίων κ. ά.) μέσω των δικών τους laptops, tablets και smartphones.

Σημαντική Ενημέρωση

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα Μαθήματα, αλλά δεν μπορούν να παραστούν διά ζώσης στο χώρο διεξαγωγής τους, έχουν τη δυνατότητα καθώς θα μεταδοθούν ζωντανά στο Internet με livestreaming. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη για όσους κάνουν εγγραφή στα Μαθήματα. Εκτός από παρακολούθηση, θα μπορούν να κάνουν χρήση ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την ίδια διαδραστική επικοινωνία των συμμετεχόντων με τους ομιλητές από απόσταση. 


Διοργάνωση 



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 
& ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
(Ε.Ρ.Ε.-ΕΠ.Ε.Ρ.Ε.)
@: mail@ere.gr        

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων