Ο Τζακ, η Φασολιά και οι... Εξαγωγές | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο Τζακ, η Φασολιά και οι... Εξαγωγές


Είτε θέλετε να πουλήσετε προϊόντα, είτε υπηρεσίες στο εξωτερικό, το βιβλίο αυτό σας ανοίγει τον δρόμο, παρέχοντας λύσεις, χρήσιμα εργαλεία και πρακτικές προτάσεις - ίσως - στην πιό δύσκολη περίοδο των ελληνικών επιχειρήσεων.
Ο Τζακ και η φασολιά του, είναι ο απόλυτος -βήμα προς βήμα -οδηγός για εξαγωγείς. Είναι ένα πρακτικό εργαλείο προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο έλληνας εξαγωγέας.

Η φασολιά που χρειάζεται ο έλληνας εξαγωγέας για να βγει με επιτυχία στις διεθνείς αγορές αποτελείται από τρία βασικά μέρη.
1. Τον κορμό - μια πρακτική μεθοδολογία συστηματικής εξαγωγικής ανάπτυξης σε δέκα απλά βήματα
2. Τα κλαδιά - έναν πλήρη οδηγό για την on-line έρευνα ξένων αγορών με επιλεγμένες τις καλύτερες πηγές εξαγωγικής πληροφόρησης στο διαδίκτυο και
3. Την σωστή επιλογή διαδρομής - ένα σύνολο ειδικά διαμορφωμένων φορμών που τον βοηθούν να οργανώσει το υλικό του και να λάβει τις ορθότερες επιχειρηματικές  αποφάσεις σε κάθε στάδιο της προσπάθειας του.

Είναι ένα πραγματικό εργαλείο - 300 σελίδων - στο οποίο θα βρίσκετε συνεχώς λύσεις, ιδέες και απαντήσεις στα εξαγωγικά σας προβλήματα. 

Ειναι γραμμένο από τον Μπάμπη Φιλαδαρλή, έναν άνθρωπο που εδώ και 25 χρόνια στηρίζει έμπρακτα και πολυδιάστατα τις ελληνικές εξαγωγές.

Αποτελεί επίσης ένα διδακτικό βοήθημα για το διεθνές εμπόριο για φοιτητές οικονομικών σχολών καθώς και σχολών marketing και διοίκησης επιχειρήσεων.

Εάν κάνετε ή θέλετε να κάνετε εξαγωγές - αυτό είναι το πρώτο σας βήμα. Όπως εμφατικά τονίζει η σφραγίδα στο εξώφυλλο, αυτό το βιβλίο πραγματικά
"Αυξάνει τις Εξαγωγές

Το βιβλίο μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο επιχειρηματικό δώρο προς τα μέλη αλλά και τα στελέχη σας, καθώς το ενδιαφέρον για την αύξηση εξαγωγών είναι μεγάλο και αποτελεί έναν από τους πιο αναγκαίους και άμεσους αναπτυξιακούς άξονες για τη χώρα μας.
Το βιβλίο διατίθεται μέσω της ιστοσελίδας www.globalgreece.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων