Λειτουργία του νέου Κέντρου Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής “Institute of Life” ΙΑΣΩ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Λειτουργία του νέου Κέντρου Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής “Institute of Life” ΙΑΣΩ


Στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ, ανακοινώθηκε σήμερα η δημιουργία και λειτουργία ενός από τα μεγαλύτερα και πιο προηγμένα Κέντρα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ευρώπη.
Μέσα σε μια περίοδο ανασφάλειας και οικονομικής κρίσης, η οποία μαστίζει την χώρα μας αλλά και ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου, το ΙΑΣΩ, η κορυφαία Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στην Ελλάδα με μια ομάδα επιστημόνων με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην εξωσωματική γονιμοποίηση πρωτοστατούν και δημιουργούν ένα νέο Κέντρο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής το “Institute of Life”. Η επένδυση ανήρθε σε 1.500.000 Ευρώ.
Το “Institute of Life” ΙΑΣΩ, είναι πλέον γεγονός και αποτελεί το πρότυπο Κέντρο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα, ένα νέο σημείο αναφοράς για όλη την Ευρώπη.
Ενάντια στην εσωστρέφεια, δημιουργεί εξειδικευμένες θέσεις εργασίας που απαρτίζονται από κλινικούς εμβρυολόγους, μαιευτήρες – γυναικολόγους καθώς επίσης και έμπειρους νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό, με ένα κοινό σκοπό: την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και επιπέδου σε υπογόνιμα ζευγάρια, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ικανοποιώντας το όνειρο να γίνουν γονείς.
Συνδυάζοντας το υπερσύγχρονο εμβρυολογικό εργαστήριο που διαθέτει τα πλέον εξελιγμένα συστήματα παρακολούθησης εμβρύων με το άριστο επιστημονικό προσωπικό, το “Institute of Life” ΙΑΣΩ είναι σε θέση να προσφέρει ό, τι καλύτερο διαθέτει η σύγχρονη Ιατρική στον συγκεκριμένο τομέα, εξασφαλίζοντας τη σταθερή επίτευξη υψηλών ποσοστών επιτυχίας.


O κος Γεώργιος Σταματίου, Μ/Γ και Πρόεδρος Δ.Σ. Ομίλου ΙΑΣΩ, δήλωσε:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί η σημερινή ημέρα αποτελεί ακόμα μια απόδειξη ότι το ΙΑΣΩ, δεν επαναπαύεται. Παρόλη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, την αστάθεια, την αβεβαιότητα και μεταξύ πολλών άλλων, την άδικη επιβολή του 23% ΦΠΑ στην Υγεία, συνεχίζουμε το αναπτυξιακό μας σχέδιο, πραγματοποιώντας μεγάλες επενδύσεις, όπως αυτή για την οποία είμαστε όλοι εδώ σήμερα. Τη νέα μας μονάδα. Μία επένδυση της τάξεως του 1,500,000€ η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με ομάδα εξειδικευμένων ιατρών στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση οι οποίοι προσέφεραν μεταξύ άλλων, την απαραίτητη τεχνογνωσία για να υλοποιηθεί ένα από τα πιο σύγχρονα και μεγαλύτερα Κέντρα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Παγκοσμίως. Στόχος μας είναι, να αποτελέσει το Κέντρο αναφοράς, για Έλληνες και διεθνείς ασθενείς, που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπό-γονιμότητας».
Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, ο κος Έρως Νικητός, Senior Clinical Embryologist, Υπεύθυνος Ποιότητας MIYA “Institute of Life” ΙΑΣΩ, δήλωσε:
«Ένα από τα σημαντικότερα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Μονάδας Institute of Life, αποτελεί το υπερσύγχρονο εμβρυολογικό εργαστήριο. Ο εξοπλισμός, οι δικλίδες ασφαλείας, οι διαδικασίες, και πάνω απ’ όλα οι έμπειροι εμβρυολόγοι που το στελεχώνουν, αποτελούν τους παράγοντες που το καθιστούν ένα από τα καλύτερα εργαστήρια στην Ευρώπη. Κύριος άξονας του “Institute of Life” ΙΑΣΩ, δεν θα μπορούσε παρά να είναι η ασφάλεια & η προστασία των γυναικών καθ’ όλη τη διάρκεια της προσπάθειας. Για το λόγο αυτό, ο ποιοτικός έλεγχος βασίζεται στις πιο αυστηρές προδιαγραφές και κανονισμούς διασφάλισης, παγκοσμίως».
Κάνοντας χρήση του συστήματος RI Witness, του χρησιμότερου, πιο εξελιγμένου και απαραίτητου συστήματος διαχείρισης Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγικής Διαδικασίας ART (Assisted Reproductive Technology Management System), στο χώρο της βιοϊατρικής τεχνολογίας, παρέχει τις ασφαλιστικές δικλείδες, παρακολουθεί και καταγράφει την προσπάθεια σε κάθε βήμα της διαδικασίας, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο την απαραίτητη σιγουριά στα ζευγάρια.
Η επέκταση της τεχνογνωσίας, είναι μονόδρομος για το “Institute of Life” ΙΑΣΩ. Αυτός είναι και ο λόγος που συνεργάστηκε με δύο παγκοσμίου φήμης  εμβρυολόγους (Dr. Gloria Calderon και Dr. Nuno Costa Borges) ώστε να σχεδιάσουν και να αναπτύξουν ένα πολύ σταθερό σύστημα καλλιέργειας εμβρύων, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες επώασης και ανάπτυξης.

Στη Μονάδα πραγματοποιείται πλούσιο ερευνητικό έργο επάνω στην εφαρμογή και εξέλιξη νέων τεχνικών εξωσωματικής γονιμοποίησης αλλά και στη δημιουργία πολυκεντρικών μελετών, το οποίο θα παρουσιάζεται σε επιστημονικές εκδηλώσεις ή δημοσιεύσεις.
Ένα από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του “Institute of Life” ΙΑΣΩ, είναι οι πλήρως εξατομικευμένες θεραπείες με ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Η επιστημονική ομάδα είναι πλήρως αφοσιωμένη στις ανάγκες του κάθε ζευγαριού επιλέγοντας προσεκτικά και σχολαστικά την καταλληλότερη θεραπεία για αυτό, μέσα από μια μεγάλη γκάμα, όπως:
Εξωσωματική Γονιμοποίηση (IVF), Ενδομήτρια Σπερματέγχυση (IUI), Δωρεά Ωαρίων, Δωρεά Σπέρματος, Παρένθετη Μητρότητα, Διατήρηση Γονιμότητας, & Προηγμένο Γονιδιακό Έλεγχο.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων