Πριν φύγεις...

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις καθημερινά τα νέα από τα medlabgr.blogspot.com

Η εγγραφή αφορά το newsletter του medlabgr.blogspot.com - Το email σου δεν θα δοθεί ποτέ σε τρίτους και δεν θα χρησιμοποιηθεί για άλους λόγους!

728x90 AdSpace

Σήμερα

Πρόληψη

Διατροφή

Επιλογές

31/1/16

Οι γιατροί της Αθήνας κοντά στον πολίτη

Θα θέλαμε να αποδώσουμε σε παρόραμα ή εσφαλμένη εκτίμηση των δεδομένων την αμφισβήτηση που εκφράζει ο κ. Μάκης Κουρής σε σημερινό δημοσίευμά του στην εφημερίδα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ», για το γεγονός ότι οι Έλληνες ιατροί και ειδικότερα οι γιατροί της Αθήνας όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης στάθηκαν στο πλευρό του Έλληνα πολίτη.  

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα κατά λέξη αναφέρει: ‘Διάβασα τη διαφήμιση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για τις κινητοποιήσεις κατά των μέτρων για το Ασφαλιστικό τους. Το σλόγκαν ήταν «Κοντά στον πολίτη». Αλήθεια πότε τους είδε ο πολίτης κοντά στα προβλήματά του….

Ο ΙΣΑ κατανοεί κάθε κριτική και την λαμβάνει υπ’ όψη του, στην προκειμένη όμως περίπτωση θα πρέπει να τον ενημερώσουμε ότι: 

Οι Έλληνες γιατροί δεν σταμάτησαν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες, ακόμη και όταν είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες είτε ως γιατροί του ΕΣΥ έμεναν επί μήνες απλήρωτοι από τον ΕΟΠΥΥ ή για τις εφημερίες που είχαν ήδη κάνει, αντίστοιχα. 
Οι εθελοντές ιατροί μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών παρέχουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και συμμετέχουν στις δράσεις για τη συλλογή φαρμάκων από κάθε γωνιά της Αθήνας, ώστε με ασφάλεια αυτά να παρέχονται στους ανασφάλιστους, καλύπτοντας τα κενά της πολιτείας. 
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με την ανοιχτή γραμμή παραπόνων, στέκεται με μία ακόμη πρωτοβουλία του δίπλα στον Έλληνα πολίτη, με γνώμονα την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Οι γιατροί της Αθήνας έχουν έμπρακτα αποδείξει ότι είναι στο πλευρό του Έλληνα πολίτη, την προστασία της υγείας του οποίου προτάσσουν τόσο στην καθημερινότητά τους, όσο και στα πλαίσια των αγώνων τους για το ασφαλιστικό, ή οποιοδήποτε άλλο ζήτημα. ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                        ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Item Reviewed: Οι γιατροί της Αθήνας κοντά στον πολίτη Rating: 5 Reviewed By: Alex Yiatzides

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ - donate
Αν εκτιμάτε ότι το έργο μας είναι σημαντικό για εσάς και θέλετε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, μπορείτε να μας βοηθήσετε, με ό,τι μπορεί ο καθένας και ας είναι ένα ευρώ. 
Και εμείς θα προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, πιο χρήσιμοι και να υλοποιούμε νέες ιδέες.

Μέσω Paypal με απόλυτη ασφάλεια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του medlabnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ή επανεκπομπή τους, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.