2ο Σεμινάριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης στην Ινσουλινοθεραπεία, στις Αντλίες ινσουλίνης και στη Νεότερη τεχνολογία για τον Σακχαρώδη Διαβήτη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

2ο Σεμινάριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης στην Ινσουλινοθεραπεία, στις Αντλίες ινσουλίνης και στη Νεότερη τεχνολογία για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

H Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας διοργανώνει Επιστημονικό Σεμινάριο υψηλού επιπέδου με θέμα «2ο Σεμινάριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης στην Ινσουλινοθεραπεία, στις Αντλίες ινσουλίνης και στη Νεότερη τεχνολογία για τον Σακχαρώδη Διαβήτη», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη, 12 - 14 Φεβρουαρίου 2016 (ξενοδοχείο Makedonia Palace).

Διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές που έχουν ασχοληθεί στο πεδίο της έρευνας με το συγκεκριμένο θέμα θα παρουσιάσουν όλα τα νεότερα στην Ινσουλινοθεραπεία με την μορφή διαλέξεων και στρογγυλών τραπεζών.

Η ινσουλινοθεραπεία αποτελεί την κυριότερη και σημαντικότερη επιλογή στην
αντιμετώπιση του Σ.Δ. Ιδιαίτερα για τους νοσηλευόμενους διαβητικούς ασθενείς πιθανόν να αποτελεί και την μοναδική θεραπευτική αντιμετώπιση.

Κατά την διάρκεια του Σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα : «Σακχαρώδης Διαβήτης στην παιδική και εφηβική ηλικία» το Σάββατο 13/2/2016.

Το Επιστημονικό Σεμινάριο θα μοριοδοτηθεί στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής
εκπαίδευσης (CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σύμφωνα με την εξουσιοδότηση και τα κριτήρια της EACCME-UEMS με 16 μόρια. Απαραίτητη για την λήψη του πιστοποιητικού συμμετοχής, είναι η παρακολούθηση 6 (έξι) ωρών Σεμιναρίου.

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο πατήστε εδώ http://www.livemedia.gr/ins16

Στο Επιστημονικό Σεμινάριο προσκαλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι γιατροί με ειδικό ενδιαφέρον στην θεραπευτική αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων