Εθελοντικός καθαρισμός του περιβάλλοντος χώρου της Πανεπιστημιούπολης | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Εθελοντικός καθαρισμός του περιβάλλοντος χώρου της Πανεπιστημιούπολης


Παράλληλα με τις ενέργειες των Πρυτανικών Αρχών για τη διεκδίκηση από την Πολιτεία των απαραίτητων κονδυλίων για την κάλυψη όλων των αναγκών του Ιδρύματος, μεταξύ των οποίων είναι και η καθαριότητα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου, εθελοντικός καθαρισμός του περιβάλλοντος χώρου της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου.


Στην δράση, εκτός από τις Πρυτανικές Αρχές, τους Κοσμήτορες των Σχολών και τους Προέδρους των Τμημάτων και αρκετά μέλη ΔΕΠ και διοικητικά στελέχη, συνέδραμαν και η Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Τ. Καφατσάκη, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ζωγράφου κ. Σ. Αρμπιλιάς, το Δίκτυο Αλληλεγγύης Ζωγράφου, ο Σύλλογος Αθλουμένων Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου και ο Βοτανικός Κήπος «Ι. και Α. Διομήδους».

Σημειώνεται ότι ήδη το εξειδικευμένο προσωπικό του Βοτανικού Κήπου «Ι. και Α. Διομήδους» έχει προβεί σε αναγκαίες τεχνικές εργασίες περιποίησης του πρασίνου του περιβάλλοντος χώρου της Πανεπιστημιούπολης.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την πρωτοβουλία.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων