Ημερίδα Επιμόρφωσης και Εκπαίδευσης Φαρμακοποιών από την Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ημερίδα Επιμόρφωσης και Εκπαίδευσης Φαρμακοποιών από την Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία

H Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία διοργανώνει «Ημερίδα Επιμόρφωσης και Εκπαίδευσης Φαρμακοποιών» στις 17 Απριλίου 2016   στην Αθήνα. 
Η ανάγκη συνεχούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των φαρμακοποιών με βάση τις επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο των φαρμάκων, αλλά και οι αλλαγές στην άσκηση του φαρμακευτικού λειτουργήματος, με στόχο την ενεργό συμμετοχή του φαρμακοποιού στην παροχή υπηρεσιών υγείας, αποτελούν το βασικό κίνητρο διοργάνωσης της εκδήλωσης, η οποία θα περιλαμβάνει διαλέξεις με επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των φαρμακοποιών.
Ο ρόλος του φαρμακοποιού με βάση τις σύγχρονες αντιλήψεις της πρωτοβάθμιας φροντίδας στις συνθήκες και ανάγκες του νέου οικονομικού περιβάλλοντος, οι επιχειρησιακές απαιτήσεις ώστε το μέσο φαρμακείο να γίνει οργανικό τμήμα στη φροντίδα υγείας, η επικοινωνία με τον ασθενή από τη σκοπιά της φαρμακευτικής φροντίδας, η χρυσή τομή μεταξύ των επαγγελματικών δεξιοτήτων και της επιστημονικής γνώσης του φαρμακοποιού, το φάρμακο ως προϊόν υψηλής τεχνολογίας από το ερευνητικό εργαστήριο στο φαρμακείο, αποτελούν θέματα που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 
Για "εργαλεία" επιμόρφωσης των φαρμακοποιών με βάση το ευρωπαϊκό περιβάλλον και τις ευρωπαϊκές πλατφόρμες εκπαίδευσης θα μιλήσει ο, Καθ. Φαρμακευτικής Τεχνολογίας και Νανοτεχνολογίας  και πρόεδρος της ΕΦΕ Κων/νος Δεμέτζος, ενώ οι εργασίες της ημερίδας θα ολοκληρωθούν με συνεδρία - στρογγυλό τραπέζι  που θα εστιάσει στην δια βίου εκπαίδευση των φαρμακοποιών και στη διερεύνηση των απαιτήσεων για την αξιοποίηση ενός ανεκμετάλλευτου επιστημονικού δυναμικού. Ταυτόχρονα θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα και θα συζητηθούν τα συμπεράσματα του ερωτηματολογίου διερεύνησης των επιμορφωτικών αναγκών και των τομέων ενδιαφερόντων των φαρμακοποιών  όλων των κλάδων, στο επίπεδο της συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης δεξιοτήτων (continuing professional development), που έχει αναρτήσει η ΕΦΕ στην ιστοσελίδα της.


Η «Ημερίδα Επιμόρφωσης & Εκπαίδευσης Φαρμακοποιών» που είναι εγκεκριμένη από τον ΕΟΦ και τον ΣΦΕΕ, θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του «ΔΥΟ Forum» και θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Metropolitan Expo. 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων