Πριν φύγεις...

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις καθημερινά τα νέα από τα medlabgr.blogspot.com

Η εγγραφή αφορά το newsletter του medlabgr.blogspot.com - Το email σου δεν θα δοθεί ποτέ σε τρίτους και δεν θα χρησιμοποιηθεί για άλους λόγους!

728x90 AdSpace

Σήμερα

Πρόληψη

Διατροφή

Επιλογές

4/3/16

Συνάντηση του Προέδρου Ε.Ε.Σ. με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Μποδοσάκη

Παρασκευή, Μαρτίου 04, 2016
Την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρoύ Dr. Αντώνιος Αυγερινός πραγματοποίησε επίσημη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Μποδοσάκη κ. Δημήτριο Βλαστό στα Κεντρικά Γραφεία του Ιδρύματος
Στην εξαιρετικά γόνιμη συζήτηση που ακολούθησε, τέθηκαν οι βάσεις για τη στενή συνεργασία των δύο φορέων, προκειμένου να αναληφθούν από κοινού πρωτοβουλίες υποστήριξης ευπαθών ομάδων του πληθυσμού που βιώνουν συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.
Από τη σύσταση του έως σήμερα, το Ίδρυμα Μποδοσάκη ενισχύει μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, αλλά και διερευνά νέες οδούς που αποσκοπούν τόσο στην ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών όσο και στην εμβάθυνση της εθελοντικής προσφοράς και της αλληλεγγύης, αλλά και της κοινωνικής συμμετοχής.
Αντίστοιχα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ως ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός Οργανισμός στην Ελλάδα, ήταν και παραμένει παρών, εδώ και 140 χρόνια, στα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα της Ελλάδος, αλλά και διεθνώς, επιτελώντας σύνθετο ανθρωπιστικό έργο, πάντοτε με στόχο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του και απόλυτο με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και το Διεθνές Ανθρωπιστικό Δίκαιο. 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Item Reviewed: Συνάντηση του Προέδρου Ε.Ε.Σ. με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Μποδοσάκη Rating: 5 Reviewed By: Alex Yiatzides

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ - donate
Αν εκτιμάτε ότι το έργο μας είναι σημαντικό για εσάς και θέλετε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, μπορείτε να μας βοηθήσετε, με ό,τι μπορεί ο καθένας και ας είναι ένα ευρώ. 
Και εμείς θα προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, πιο χρήσιμοι και να υλοποιούμε νέες ιδέες.

Μέσω Paypal με απόλυτη ασφάλεια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του medlabnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ή επανεκπομπή τους, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.