Ημερίδα με τίτλο Διαχείριση Γυναικολογικών Ογκολογικών Ασθενών | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ημερίδα με τίτλο Διαχείριση Γυναικολογικών Ογκολογικών Ασθενών


ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ «ΓΕΝΕΣΙΣ»

Η «ΓΕΝΕΣΙΣ», η πρώτη και μεγαλύτερη μικτή (Μαιευτική-Γυναικολογική-Χειρουργική) ιδιωτική κλινική Γυναίκας στη Β. Ελλάδα, διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Διαχείριση Γυναικολογικών Ογκολογικών Ασθενών», το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016, στις 09.00 π.μ., στην αίθουσα Επιστημονικών Εκδηλώσεων της Κλινικής «ΓΕΝΕΣΙΣ».
Εδώ και 12 χρόνια, η «ΓΕΝΕΣΙΣ», παράλληλα με την παροχή ολοκληρωμένων ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επιμόρφωση και ενημέρωση γύρω από οποιαδήποτε επιστημονική εξέλιξη που αφορά στην υγεία της Γυναίκας και του νεογνού.
Η ημερίδα θα χωρίζεται σε τέσσερα μέρη και θα έχει ως υπεύθυνο τον Καθηγητή Μαιευτικής και Γυναικολογίας, Α.Π.Θ., Αλέξιο Ν. Παπανικολάου. Βασικές ενότητες της εκδήλωσης θα είναι οι εξής: «Διαχείριση ασθενών με τραχηλική δυσπλασία», «Διαχείριση ασθενών με καρκίνο τραχήλου της μήτρας», «Διαχείριση ασθενών με καρκίνο των ωοθηκών» και «Διαχείριση ασθενών με καρκίνο του ενδομητρίου».
Την εκδήλωση θα ανοίξουν με τους χαιρετισμούς τους, οι  κ. Γεώργιος Φραγγίδης, Πρόεδρος Δ.Σ. «ΓΕΝΕΣΙΣ», Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, και κ. Γρηγόρης Γκριμπίζης, Επιστημονικός Διευθυντής «ΓΕΝΕΣΙΣ», Καθηγητής Μαιευτικής – Γυναικολογίας Α.Π.Θ., ενώ θα συμμετέχουν ως ομιλητές, συντονιστές και σχολιαστές, διακεκριμένοι επιστήμονες από τα πεδία της μαιευτικής – γυναικολογίας και της ογκολογίας.
Η «ΓΕΝΕΣΙΣ» πάντα σταθερή στη φιλοσοφία και τον ιδρυτικό σκοπό της, συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στη γυναίκα με ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, από τα πρώτα στάδια της διάγνωσης μέχρι και την αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, διοργανώνει επιστημονικές ημερίδες που στοχεύουν στη διαρκή ενημέρωση και επιμόρφωση της ιατρικής και επιστημονικής κοινότητας, στους τομείς που συνδέονται με την Υγεία της Γυναίκας.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων