Διπλή χρυσή διάκριση της Νοvartis Hellas στα Ermis Awards | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Διπλή χρυσή διάκριση της Νοvartis Hellas στα Ermis Awards


Δύο Ermis PR Gold στη Νοvartis Oncology για τις εκστρατείες 
«Novartis-GSK Integration» & «Είσαι Γυναίκα. Είσαι Δύναμη!»  

Δύο  χρυσά βραβεία κέρδισε η Novartis Oncology στα Ermis Awards 2015, όπου βραβεύονται κάθε χρόνο οι καλύτερες ιδέες και οι πιο αποτελεσματικές καμπάνιες επικοινωνίας από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος.
Συγκεκριμένα στην ενότητα Ermis PR, στην κατηγορία «Διαχείριση Φήμης Εταιριών» η Novartis Oncology απέσπασε τo χρυσό βραβείο με το ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Επικοινωνίας και Διαχείρισης Φήμης «Νovartis-GSK Integration», που  σχεδίασε και υλοποίησε με τη εταιρεία Weber Shandwick, στο πλαίσιο της εξαγοράς του χαρτοφυλακίου των ογκολογικών προϊόντων της GSK. Το πρόγραμμα αφορά στην επιτυχημένη και ταυτόχρονη ενημέρωση όλων των εξωτερικών stakeholders μετά την εξαγορά, καθώς και στην υλοποίηση ενός καινοτόμου πλάνου εσωτερικής επικοινωνίας για την ομαλή εσωτερική λειτουργία του οργανισμού και του ανθρώπινου δυναμικού. 
Ο Στάθης Λιβανός, Γενικός Διευθυντής  του Τμήματος Ογκολογίας της Novartis Ηellas δήλωσε: «Το πρόγραμμα αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, να αγκαλιάσουμε τη διαφορετικότητα, να εστιάσουμε ακόμα περισσότερο στο σημαντικό ρόλο των ανθρώπων μας και τελικά να πραγματοποιήσουμε τη μετάβαση αυτή ομαλά χωρίς να επηρεαστεί η απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών στις θεραπείες τους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους στη Novartis Oncology και τους συνεργάτες μας για τη δημιουργικότητα και τη σκληρή δουλειά τους. Όλοι εμείς δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε προγράμματα που τοποθετούν τον ασθενή στο επίκεντρο».  

H Novartis Oncology απέσπασε χρυσή διάκριση και στην κατηγορία «Integration campaigns led by PR» για το πρόγραμμα «Είσαι Γυναίκα. Είσαι Δύναμη!», που σχεδίασε και υλοποίησε με την εταιρεία Asset Ogilvy Public Relations, υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος και την υποστήριξη συλλόγων ασθενών. Πρόκειται για  ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα  που είχε στόχο την στήριξη και την συναισθηματική ενδυνάμωσή της γυναίκας με καρκίνο μαστού, αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού  για τις ανάγκες των γυναικών ασθενών οι οποίες νιώθουν να χάνουν την αυτοπεποίθησή τους ή την αίσθηση της προσωπικής τους ταυτότητας μετά τη διάγνωση της νόσου. Το πρόγραμμα προσέγγισε τη γυναίκα ασθενή ολιστικά, παρέχοντας της τα απαραίτητα εργαλεία τα οποία θα την βοηθήσουν να ανακαλύψει την εσωτερική της δύναμη και να ανταπεξέλθει με σθένος και αυτοπεποίθηση στον αγώνα της. «Η αναγνώριση αυτή μας κάνει υπερήφανους και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όραμα μας για τους ασθενείς. Να κατανοούμε τις πολυδιάστατες ανάγκες τους και να τους υποστηρίζουμε όχι μόνο με καινοτόμα και στοχευμένα αντικαρκινικά φάρμακα, αλλά και με ευρύτερα προγράμματα ολιστικής προσέγγισης, που αξιοποιούν τα σύγχρονα κανάλια & μορφές επικοινωνίας» δήλωσε η Άννα Μουρίκη, επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας της Ογκολογίας της Novartis Ηellas.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων