Οι πρώτοι 9 διοικητές των νοσοκομείων της χώρας | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Οι πρώτοι 9 διοικητές των νοσοκομείων της χώρας


Μετά την αξιολόγηση και την ολοκλήρωση των προσωπικών συνεντεύξεων για την κάλυψη των θέσεων διοικητών- αναπληρωτών διοικητών στα νοσοκομεία της χώρας τα οποία έχουν αυξημένες ανάγκες λόγω των προσφυγικών ροών, διορίστηκαν οι πρώτοι 9 διοικητές- αναπληρωτές διοικητές. 
Πιο συγκεκριμένα:  


Στο ΚΘ-ΚΥ  ΛΕΡΟΥ   διοικήτρια αναλαμβάνει η Σαρίκα Ελένη-Λύδα Βιολόγος στο Α' Ενδοκρινολογικό τμήμα του Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ». Έχει διδακτορική Διατριβή στον Τομέα  Γενετικής και Βιοτεχνολογίας από το  Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, MSc Ενδοκρινολογίας Διατροφής και Μεταβολισμού από το Πανεπιστήμιο Bordeaux 1, Γαλλίας και Πτυχίο Βιολογίας, του Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εργαστεί ως υπεύθυνη για τον τομέα Μοριακής Βιολογίας στο ενοποιημένο ενδοκρινολογικό  εργαστήριο του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» .

Στο Γ.Ν. Σάμου-Ικαρίας ο Θεόφιλος Λάζαρος, χημικός που έχει εργαστεί ως Συνεργάτης  του Κληροδοτήματος Π.Λ. Μουστάκα  Άνδρου, ως Αναπληρωτής καθηγητής στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, ως   Συνεργάτης της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α) Α.Ε.. Ενώ εκτός από το πτυχίο Τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών   Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών  είναι φοιτητής  στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στα Προγράμματα Μεταπτυχιακών  Σπουδών Διαχείρισης Αποβλήτων και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών  


Στο ΓΝ Μυτιλήνης διοικήτρια επιλέχθηκε η Ζερβού Αννα συνταξιούχος υπάλληλος ΠΕ Διοικητικού Λογιστικού στο τομέα της Υγείας. Οι σπουδές της αποτελούνται από το πτυχίο Νομικής  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Υγειονομικής Σχολής Αθηνών, του τμήματος Διοικητικών Διευθυντών. Έχει εργαστεί για περισσότερα από 8 έτη στον ιδιωτικό τομέα και για περισσότερα από 20 έτη σε Νοσοκομεία ως Διοικητική Υπάλληλος και Προϊστάμενη Διοικητικών υπηρεσιών των Νοσοκομείων.

Στο ΓΝ-ΚΥ Λήμνου  αναπληρωτής διοικητής επιλέχθηκε ο Μονοκρούσος Θεόδωρος, συνταξιούχος καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ειδικότητας Οικονομολόγου. Οι βασικές του σπουδές είναι στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά με μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τροφίμων και Γεωργίας του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Έχει εργαστεί για 8 έτη στον Τραπεζικό Τομέα, για 7 έτη σε θέσεις ευθύνης του Δημοσίου Τομέα και για 13 έτη ως καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.



Στο ΓΝ Κιλκίς ως διοικήτρια επιλέχθηκε η Βλάχου Μαρία,  πολιτικός μηχανικός με πολυετή προϋπηρεσία στο Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας. 

Στο ΓΝ Ρόδου ως διοικήτρια αναλαμβάνει καθήκοντα η Χατζηστρατή Αικατερίνη συνταξιούχος Οδοντίατρος του κλάδου Ιατρών ΕΣΥ. Οι σπουδές της εκτός από το βασικό της πτυχίο στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συμπληρώνονται από τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα Ειδίκευσης στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιου και  στις Πολιτικές, Οικονομικές και Διεθνείς Σχέσεις στη Μεσόγειο του Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Εργάστηκε για περισσότερα από 25 έτη ως Οδοντίατρος του ΕΣΥ και συνταξιοδοτήθηκε με το βαθμό της Διευθύντριας. 

Ως αναπληρωτής διοικητής του ΓΝ Ρόδου επιλέχθηκε ο Βασιλειάδης Σταμάτιος. Οι βασικές σπουδές του είναι στην  Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και ομεταπτυχιακός τίτλος ειδίκευσης στις Διεθνείς Σχέσεις. Αμφότεροι οι τίτλοι σπουδών αποκτήθηκαν στο Πανεπιστήμιο του  San Diego των ΗΠΑ. Εχει εργαστεί κατά το παρελθόν ως επιστημονικός συνεργάτης και εκπαιδευτής δημόσιων φορέων επιμόρφωσης καθώς και ως ειδικός σύμβουλος επιχειρήσεων στον ιδιωτικό τομέα.



                                 
Στο Γ.Ν.-Ν.Υ Καλύμνου αναπληρωτής διοικητής αναλαμβάνει ο Βόλος Εμμανουήλ, πτυχιούχος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του  Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου με ειδίκευση τη Δημόσια Διοίκηση και Διαχείριση. Έχει εργαστεί ως ηλεκτρολόγος μηχανικός-μηχανικός συστημάτων  και σύμβουλος λογισμικού στον ιδιωτικό τομέα.


Στο ΓΝ Κω αναπληρωτής Διοικητής ο  Γεωργαντής  Νεκτάριος  Διπλωματούχος Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης του τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει εργαστεί για περισσότερα από 10 χρόνια ως μόνιμος υπάλληλος Μηχανικός Υπολογιστών Δήμων στο νησί της Κω.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων