Δράση «Οι προκλήσεις της Σπανιότητας» στο Athens Science Festival στις 10 Απριλίου | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Δράση «Οι προκλήσεις της Σπανιότητας» στο Athens Science Festival στις 10 Απριλίου


«Ο Κόσμος των Σπανίων Παθήσεων», στα πλαίσια της εθελοντικής του προσπάθειας να παρέχει συνεχή ενημέρωση για ό,τι νεότερο γύρω από τις σπάνιες ασθένειες, αλλά και να προβάλλει τα όποια θέματα απασχολούν τη σπάνια Κοινότητα, με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, διοργανώνει συζήτηση με θέμα «Οι προκλήσεις της Σπανιότητας», την Κυριακή 10 Απριλίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.

Ομιλητές θα είναι ο Ευστράτιος Χατζηχαραλάμπους, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αμφιβληστροειδοπαθών, ο Γιάννης Λιάρος, Συνιδρυτής του Karkinaki, της πρώτης ελληνικής ιστοσελίδας για τον παιδικό καρκίνο, και ο Δημήτρης Κοντοπίδης, Συνιδρυτής της Humane και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας για την Ινώδη Κυστική Νόσο. Τη συζήτηση θα συντονίσει η Ελίνα Μιαούλη, Ακτιβίστρια για τις Σπάνιες Παθήσεις και Δημιουργός της ιστοσελίδας Ο Κόσμος των Σπανίων Παθήσεων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του Athens Science Festival και θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο ΑΘΗΝΑ 9.84, στις 6 μ.μ..

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.


Για περισσότερες πληροφορίες για τη δράση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.athens-science-festival.gr/, όπως και το σύνδεσμο http://www.athens-science-festival.gr/event/i-proklisis-tis-spaniotitas/.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων