Δράση δημιουργίας σετ με είδη προσωπικής υγιεινής για πρόσφυγες | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Δράση δημιουργίας σετ με είδη προσωπικής υγιεινής για πρόσφυγες

Μετά την επιτυχία της δράσης «Hygiene kits for Refugees», πρωτοβουλία της εθελόντριας ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, Άλκηστης Μακρυνικόλα, όπου δημιουργήθηκαν 560 σετ με είδη προσωπικής υγιεινής για τους πρόσφυγες, οι ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΥΓΕΙΑΣ, το εθελοντικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αθηνών, στηρίζει την πρωτοβουλία αυτή, συμμετέχοντας ενεργά στην υλοποίηση της δράσης για δεύτερη φορά την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 και ώρα 5:30 μ.μ. στο Flocafe Espresso Room στη Νέα Ερυθραία (Χαριλάου Τρικούπη 146 & Στροφυλίου).

Σκοπός είναι η συλλογή των παρακάτω ειδών προσωπικής υγιεινής και ταξινόμησή τους σε ατομικά σετ, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν οι πρόσφυγες, που έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με δύσκολες συνθήκες διαβίωσης.

Κάθε σετ θα αποτελείται από ένα σακουλάκι zip lock και θα περιέχει: ρολό χαρτί υγείας, υγρά μαντηλάκια, σαπούνι και σερβιέτες.

Tη διανομή των σετ θα αναλάβει το Κέντρο Διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων της Περιφέρειας Αττικής.

Σας περιμένουμε να συμβάλλετε, με όποιο τρόπο εσείς επιθυμείτε, στην προσπάθεια αυτή! 


Δείτε εδώ < http://www.symmaxoiygeias.uoa.gr/ > περισσότερες πληροφορίες 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων