Διοικητές του ΕΣΥ: Αυτούς ξέρουμε, αυτούς εμπιστευόμαστε! | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Διοικητές του ΕΣΥ: Αυτούς ξέρουμε, αυτούς εμπιστευόμαστε!

Συνεχίζεται το ...σίριαλ αξιολόγησης των υποψηφίων για τις θέσεις διοικητών και αναπληρωτών στα δημόσια νοσοκομεία. Ήδη ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας να προκρίνει πρόσωπα εκ των έσω να στηρίζει την ...οικογενειοκρατία και να θυμίζει την ατάκα από παλαιό διαφημιστικό που έλεγε "αυτούς ξέρουμε, αυτούς εμπιστευόμαστε".

Σύμφωνα με πληροφορίες του Health view, διοικητής στο νοσοκομείο Αττικόν αναλαμβάνει ο μηχανολόγος – μηχανικός Κ. Δραγώνας, μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Εξωτερικής και Αμυντικής Πολιτικής του Σύριζα. 
Στο ΚΑΤ «μετακομίζει» η Β. Κουρουπάκη οδοντίατρος, η οποία έχει διατελέσει και υποδιοικήτρια του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας ενώ ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής της «Ελιάς». 

Στο «Έλενα» και το «Αλεξάνδρα» τη «σκυτάλη» φαίνεται ότι παίρνει ο Γ. Δενδραμής, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του Παναγιώτη Κουρουμπλή και σύζυγος της αντιπροέδρου του ΕΟΦ.

Health view.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων