Ημέρα Εθελοντικής Κοινωνικής Προσφοράς 2016 του Ομίλου Novartis | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ημέρα Εθελοντικής Κοινωνικής Προσφοράς 2016 του Ομίλου Novartis



Mε κεντρικό μήνυμα «Από άνθρωπο προς άνθρωπο», οι υπάλληλοι του ομίλου της Novartis συμμετείχαν ενεργά στην «Ημέρα Εθελοντικής Κοινωνικής Προσφοράς», η οποία αποτελεί πλέον θεσμό για την εταιρεία. Φέτος όλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσέφεραν στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Την Παρασκευή 20 Μαΐου περισσότεροι από 350 εργαζόμενοι του Ομίλου ετοίμασαν πακέτα με είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες, τα οποία ανέλαβαν να μοιράσουν η «Οργάνωση ΓηΚέντρο της Γης» σε συνεργασία με την «Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία για τους Πρόσφυγες». Επιπλέον, οι άνθρωποι της Novartis μαγείρεψαν γεύματα τα οποία στη συνέχεια διανεμήθηκαν σε άπορες ελληνικές οικογένειες από την ΜΚΟ «Μπορούμε», η οποία έχει ως αποστολή τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στη χώρα μας. Παράλληλα οι υπάλληλοι της Novartis στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκαν το Ορφανοτροφείο θηλέων «Μέλισσα» όπου πραγματοποίησαν εργασίες ανακαίνισης στις κτηριακές εγκαταστάσεις. Με τον τρόπο αυτό συνέβαλαν με το δικό τους τρόπο στην ενίσχυση ενός φορέα που έχει διατελέσει σπουδαίο έργο για πάνω από 95 χρόνια και πλέον αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες λόγω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης που επικρατεί. Τέλος, οι εργαζόμενοι που βρίσκονται εκτός των αστικών κέντρων, συμμετείχαν σε εθελοντική αιμοδοσία σε περιφερειακά νοσοκομεία της χώρας για την Τράπεζα αίματος της Novartis στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ.
«Η στρατηγική της εταιρείας μας διεθνώς έχει ως κύριο άξονα την τοποθέτηση των ασθενών στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της. Ο εθελοντισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ομίλου της Novartis και πιστεύουμε στην ομαδική εργασία και στην αξία της κοινωνικής προσφοράς στην προσπάθεια να ανακουφίσουμε τους συνανθρώπους μας. Σήμερα, νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι που όλοι μαζί ενωθήκαμε γιαυτόν το μοναδικό σκοπό», ανέφερε ο Riccardo Canevari, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.



Η «Ημέρα Εθελοντικής Κοινωνικής Προσφοράς», αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της Εταιρικής Ευθύνης της Novartis αποσκοπώντας στη στήριξη τοπικών κοινωνιών, ιδρυμάτων και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών με πράξεις που ταιριάζουν στη δέσμευσή του Ομίλου για προσφορά. Εδώ και 20 χρόνια η Novartis αφιερώνει την ημέρα της ίδρυσής της στην κοινωνίακαι δίνει την ευκαιρία σε όλους τους εργαζομένους της σε όλο τον κόσμο, μέσα από πράξεις ανθρωπιάς και ευαισθησίας, να αλλάξουν την καθημερινότητα παιδιών, ηλικιωμένων, απόρων και ευπαθών ομάδων.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων