Πριν φύγεις...

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις καθημερινά τα νέα από τα medlabgr.blogspot.com

Η εγγραφή αφορά το newsletter του medlabgr.blogspot.com - Το email σου δεν θα δοθεί ποτέ σε τρίτους και δεν θα χρησιμοποιηθεί για άλους λόγους!

728x90 AdSpace

Σήμερα

Πρόληψη

Διατροφή

Επιλογές

11/5/16

9ο Πανελλήνιο και 8ο Πανευρωπαϊκο Επιστημονικο & Επαγγελματικο Νοσηλευτικο Συνεδρίο της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος

Τετάρτη, Μαΐου 11, 2016
Δημοσιεύτηκε το Τελικό Πρόγραμμα του 9ου Πανελλήνιου και 8ου Πανευρωπαϊκού Επιστημονικού & Επαγγελματικού Νοσηλευτικού Συνεδρίου της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος που πραγματοποιείται φέτος στην Καλαμάτα από 19 έως 22 Μαΐου 2016.
4 ημέρες, 23 Κλινικά και Ειδικά Φροντιστήρια και Σεμινάρια, 26 Διαλέξεις, 20 Στρογγυλά Τραπέζια, 31 Συνεδρίες Παρουσιάσεων Προφορικών Ανακοινώσεων Εργασιών, 4 πολύωρες Συνεδρίες Ηλεκτρονικά Αναρτημένων Ανακοινώσεων (e-Poster) για πρώτη φορά, 1 Δορυφορικό Συμπόσιο, Βραβεύσεις Εργασιών και  παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, σε 7 αίθουσες, στο ξενοδοχείο Elite City Resort.
Το ετήσιο συνέδριο μας, θεσμός πλέον στον χώρο της υγείας, φέρνει ξανά κοντά τους Νοσηλευτές και τους Επαγγελματίες υγείας για να αναδείξει την κλινική και επιστημονική εργασία που συντελείται σε Πανελλαδικό και Πανευρωπαϊκό επίπεδο, να δώσει μια μοναδική ευκαιρία για επιμόρφωση σε νέες πρακτικές και να παρουσιάσει τις εξελίξεις που αφορούν στον χώρο της νοσηλευτικής και της υγείας.
Ευχαριστούμε θερμά τους εισηγητές, τα μέλη της επιστημονικής, τιμητικής, διεθνούς και τοπικής οργανωτικής και συντονιστικής επιτροπής του συνεδρίου που συμμετέχουν και συνεισφέρουν στο συνέδριό μας και φέτος.
Οι νοσηλευτές της Ελλάδας και της Ευρώπης δίνουμε το δυναμικό παρόν, συζητάμε, καταθέτουμε και ανταλλάσσουμε εμπειρίες και απόψεις, σ’ αυτή τη μεγάλη συνάντηση.
Η ώρα έφτασε! Καλή μας αντάμωση στην κορυφαία εκδήλωση της Ένωσής μας, τη μεγάλη συνάντηση των νοσηλευτών, φέτος, στην αγαπημένη Καλαμάτα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Item Reviewed: 9ο Πανελλήνιο και 8ο Πανευρωπαϊκο Επιστημονικο & Επαγγελματικο Νοσηλευτικο Συνεδρίο της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος Rating: 5 Reviewed By: Alex Yiatzides

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ - donate
Αν εκτιμάτε ότι το έργο μας είναι σημαντικό για εσάς και θέλετε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, μπορείτε να μας βοηθήσετε, με ό,τι μπορεί ο καθένας και ας είναι ένα ευρώ. 
Και εμείς θα προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, πιο χρήσιμοι και να υλοποιούμε νέες ιδέες.

Μέσω Paypal με απόλυτη ασφάλεια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του medlabnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ή επανεκπομπή τους, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.