Πλεονεκτήματα πληρωμής φόρου εισοδήματος σε έως 12 δόσεις μέσω πιστωτικής | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πλεονεκτήματα πληρωμής φόρου εισοδήματος σε έως 12 δόσεις μέσω πιστωτικής

Στο θέμα είχαμε αναφερθεί πρόπερσι τέτοια εποχή και επανερχόμαστε μιας και ο Ιούνιος είναι ο μήνας των δηλώσεων. Τα νέα εκκαθαριστικά με προκαταβολές 75% και 100% έχουν μοιράσει ουκ ολίγα εγκεφαλικά, η πρώτη δόση πλησιάζει και σας υπενθυμίζουμε τη διαδικασία πληρωμής μέσω πιστωτικής και τα πλεονεκτήματά της:

-Αίτηση αύξησης πιστωτικού ορίου (για συνολική οφειλή άνω των 2.000€) στην τράπεζα με ταυτότητα και εκκαθαριστικό. Εφόσον δεν έχετε άλλες οφειλές (πχ καθυστερούμενες δόσεις δανείου) το αίτημά σας θα εγκριθεί σε 7-10 μέρες.

-Μέσω της ταυτότητας οφειλής πληρώνετε ηλεκτρονικά όλη την οφειλή επιλέγοντας τον αριθμό των δόσεων. Η Τράπεζα Πειραιώς που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι δίνει δυνατότητα εξόφλησης σε έως 12 δόσεις.

'Ετσι έχετε εξασφαλίσει τα εξής:

-Δίμηνη φορολογική ενημερότητα κάθε φορά που κάνετε αίτηση και για 1 χρόνο.

-Υπενθύμιση για την πληρωμή κάθε μήνα μέσω τράπεζας.

-Δυνατότητα παράλειψης δόσης (με την αντίστοιχη χρέωση τόκων υπερημερίας) σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Κάτι τέτοιο χωρίς κάρτα θα σήμαινε παρακράτηση -εκτός από προσαύξηση.

-Γενικά ελάχιστο έως μηδενικό άγχος.

Να θυμίσουμε για μια ακόμη φορά ότι μέσω πιστωτικής εξοφλούνται όλες οι βεβαιωμένες οφειλές ΔΟΥ (ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ κλπ)


farmakopoioi. gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων