Το ΙΑΣΩ στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Το ΙΑΣΩ στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Μοιράσου τις πρώτες μοναδικές στιγμές με το μωρό σου από το ΙΑΣΩ προσφέροντας στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Το ΙΑΣΩ γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας του και καλεί όλα τα ζευγάρια που φέρνουν στον κόσμο το μωράκι τους στο ΙΑΣΩ να μοιραστούν μέσα από την πλατφόρμα www.myiasomoments.gr ή με hashtag  #myiasomoments μέσω Twitter και Instagram τις πρώτες μοναδικές στιγμές με το μωρό τους μέσα από το Μαιευτήριο. Στη συνέχεια για κάθε φωτογραφία που θα ανεβαίνει το ΙΑΣΩ θα προσφέρει 1€ στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το ΙΑΣΩ γιορτάζει 20 χρόνια λειτουργίας!
Φέτος, το ΙΑΣΩ κλείνει 20 χρόνια λειτουργίας. Η οικογένεια του Ομίλου ΙΑΣΩ γιορτάζει και είναι υπερήφανη που αποτελεί ζωτικό κομμάτι ενός Ομίλου ο οποίος αναδείχθηκε μέσα στα χρόνια και εξελίχθηκε στο Νο. 1 Μαιευτήριο και στη μεγαλύτερη Γυναικολογική Κλινική στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.
Tο ΙΑΣΩ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους Ομίλους υγείας με πέντε υπερσύγχρονες μονάδες: ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ Παίδων, ΙΑΣΩ General, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και το μεγαλύτερο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης, Φιλοκτήτη.
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που όλα αυτά τα χρόνια μοιράζεστε μαζί μας τις πιο πολύτιμες και μοναδικές στιγμές αγωνίας, ευτυχίας, χαράς και συγκίνησης! Όλοι εμείς στο ΙΑΣΩ είμαστε καθημερινά δίπλα σας με αφοσίωση & φροντίδα, με ευγένεια & φιλικότητα, με σεβασμό στις ξεχωριστές σας ανάγκες, με ενδιαφέρον & προσοχή, με επαγγελματισμό και με αξιοπρέπεια.
Αυτές είναι οι αξίες που υπάρχουν στο DNA μας και μας καθοδηγούν για να φροντίζουμε ό,τι πιο πολύτιμο έχετε!


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων