Πριν φύγεις...

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις καθημερινά τα νέα από τα medlabgr.blogspot.com

Η εγγραφή αφορά το newsletter του medlabgr.blogspot.com - Το email σου δεν θα δοθεί ποτέ σε τρίτους και δεν θα χρησιμοποιηθεί για άλους λόγους!

728x90 AdSpace

Σήμερα

Πρόληψη

Διατροφή

Επιλογές

8/7/16

Aναληθώς αναφέρεται σε σοβαρή δυσλειτουργία στο Νοσοκομείο Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016
Απορίας άξιον είναι το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» με τίτλο «SOS ΕΚΠΕΜΠΕΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», στο οποίο αναληθώς αναφέρεται σε σοβαρή δυσλειτουργία στο Νοσοκομείο, που υποδεικνύει η ΕΙΝΑΠ με επιστολή της προς το Υπουργείο Υγείας.
Ο λόγος που επικαλούνται είναι η αποχώρηση της μοναδικής συντονίστριας μεταμοσχεύσεων μυελού των οστών.
Ειλικρινά εκπλήσσομαι που αξιόλογοι επιστήμονες και αξιοπρεπείς συνδικαλιστές υπογράφουν τέτοιες ανακρίβειες. Όταν μάλιστα προ ημερών προσωπικά κάλεσα τον κ. Ηλία Σιώρα, Διευθυντή Καρδιολόγο και Πρόεδρο του Σωματείου των Εργαζομένων του Νοσοκομείου και τον ενημέρωσα ότι η τυχόν απομάκρυνση της νοσηλεύτριας που έχει οριστεί ως συντονίστρια, λόγω αίτησης αδείας άνευ αποδοχών για δύο έτη (που ας σημειωθεί ότι δεν έχει εγκριθεί από την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και δεν έχει γνωμοδοτήσει επ’αυτής το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, το οποίο πρόσφατα συστάθηκε), θα αντικατασταθεί κατόπιν συνεννόησης με τον Επιστημονικά και Διοικητικά Υπεύθυνο του Τμήματος Αιματολογικού – Λεμφωμάτων – Μ.Μ.Μ.Ο. (Μονάδα Μεταμοσχεύσεων Μυελού Οστών) κ. Νικόλαο  Χαρχαλάκη από υπάρχουσα νοσηλεύτρια της Μονάδας Μ.Μ.Ο., τη θέση της οποίας υποσχέθηκα να καταλάβει νοσηλεύτρια προερχόμενη από τις επικείμενες προσλήψεις του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Επιπλέον με δικές μου ενέργειες και πρωτοβουλία έρχεται Επικουρικός Ιατρός στην Μ.Μ.Μ.Ο. για τρία έτη.
Άρα στη θέση της μοναδικής μέχρι σήμερα συντονίστριας, θα λειτουργούν δύο (μία Ιατρός και μία Νοσηλεύτρια).
Όλοι στο Νοσοκομείο  γνωρίζουμε ότι είναι θέμα ημερών.
Τέλος να σας γνωρίσω ότι η ευαισθησία  και η πρόθεσή μας να λειτουργεί άψογα ένα τόσο νευραλγικό και ιδιαίτερο τμήμα, είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη.   


    Η  ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
        ΓΝΑ «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ - 
     ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ  -  
               ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ»


      Π. ΓΚΟΥΛΑΚΗ – ΜΗΤΣΑΚΗ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Item Reviewed: Aναληθώς αναφέρεται σε σοβαρή δυσλειτουργία στο Νοσοκομείο Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ Rating: 5 Reviewed By: Alex Yiatzides

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ - donate
Αν εκτιμάτε ότι το έργο μας είναι σημαντικό για εσάς και θέλετε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, μπορείτε να μας βοηθήσετε, με ό,τι μπορεί ο καθένας και ας είναι ένα ευρώ. 
Και εμείς θα προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, πιο χρήσιμοι και να υλοποιούμε νέες ιδέες.

Μέσω Paypal με απόλυτη ασφάλεια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του medlabnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ή επανεκπομπή τους, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.