ΠΟΣΚΕ: Πληρωμές τρεχουσών δαπανών ΕΟΠΥΥ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

ΠΟΣΚΕ: Πληρωμές τρεχουσών δαπανών ΕΟΠΥΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΚΛΙΝΙΚΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ
(ΠΟΣΚΕ)
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 8, ΑΘΗΝΑ Τ.Κ 11362
ΤΗΛ.210-9959181,FAX:210-9916854
Email: poske2013@gmail.com

Δνση Επικοινωνίας : Χαρ.Τρικούπη 12 Ηλιούπολη

Αθήνα 20/07/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΡΕΧΟYΣΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΟΠΥΥ.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε επικοινωνία που είχε η Ένωση μας με τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ.Μπερσίμη Σωτήριο πληροφορηθήκαμε ότι βρίσκονται σε διαδικασία εκκαθάρισης και ενταλματοποίησης οι επισκέψεις και πράξεις των μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου. Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ μας ενημέρωσε ότι έως τις αρχές Αυγούστου θα έχουν πληρωθεί οι επισκέψεις και πράξεις του Φεβρουαρίου και καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για την πληρωμή, και πιστεύει ότι θα πραγματοποιηθεί, και για την πληρωμή του Μαρτίου εντός του Αυγούστου.



Ο λόγος της καθυστέρησης οφείλεται στον νέο τρόπο εκκαθάρισης των δαπανών και επειδή υπάρχει έλλειψη προσωπικού σε διάφορες περιφερειακές διευθύνσεις ιδίως της Αττικής όπως Αγ.Παρασκευή, Καλλιθέα, Αχαρνών. Έχει δώσει εντολή όπου υπάρχει καθυστέρηση εκκαθάρισης να μεταφέρονται οι δαπάνες αυτές σε άλλες περιφερειακές διευθύνσεις έτσι ώστε να γίνεται γρήγορα η εκκαθάριση τους. Τονίσαμε φυσικά στον Πρόεδρο την δυσμενή κατάσταση που βρίσκονται οι Ιατροί στην συγκεκριμένη στιγμή ενόψει και του Αυγούστου και των αυξημένων υποχρεώσεων που έχουν ιδίως προς την εφορία με αποτέλεσμα οι Ιατροί να έχουν μεγάλη αδυναμία ανταπόκρισης των οικονομικών υποχρεώσεων τους.

Η Ένωση μας ευελπιστεί ότι οι συγκεκριμένες δεσμεύσεις του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ θα γίνουν πραγματικότητα και φυσικά θα παρακολουθεί από κοντά και θα επεμβαίνει αν βλέπει ότι υπάρχει οποιαδήποτε παρέκκλιση.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων