Σχετικά με την κατάληψη κτηρίου στην οδό Χαλκίδος 19, στα Πατήσια | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σχετικά με την κατάληψη κτηρίου στην οδό Χαλκίδος 19, στα Πατήσια

Με αφορμή την ανακοίνωση – καταγγελία του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Πατούλη, σχετικά με την κατάληψη κτηρίου στην οδό Χαλκίδος 19, στα Πατήσια.

Η Διοίκηση του Γ.Ν.Ν.Ιωνίας «Κωνσταντοπούλειο-Πατησίων» ενημερώνει οτι το υπό κατάληψη κτήριο δεν ανήκει στο Νοσοκομείο μας (πρώην Πατησίων), απλά βρίσκεται ακριβώς δίπλα από αυτό.
Η Διοίκηση του Γ.Ν.Ν.Ιωνίας «Κωνσταντοπούλειο-Πατησίων» από την πρώτη μέρα της κατάληψης (21/07/2016) παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις, ενημέρωσε άμεσα τους υπεύθυνους φορείς , Δ/νση αστυνομίας-ΕΚΕΠΥ-Διοίκηση 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας και  έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των εγκαταστάσεων του πρώην Νοσοκομείου Πατησίων, το οποίο φυλάσσεται όλο το 24ωρο από προσωπικό ασφαλείας.
Σε συνεργασία με την 1η ΥΠΕ δρομολογείται σχέδιο αξιοποίησης του πρώην Νοσοκομείου Πατησίων.
Είμαστε στη διάθεση του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών καθώς και κάθε άλλου ενδιαφερόμενου για την παροχή λεπτομερών πληροφοριών που αφορούν το Γ.Ν.Ν.Ιωνίας «Κωνσταντοπούλειο-Πατησίων»


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων