Ο συνδικαλιστής- ορντινάτσα της πολιτικής ηγεσίας που ξεπούλησε τη ψήφο των συναδέλφων του είναι επικίνδυνος για την υγεία | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο συνδικαλιστής- ορντινάτσα της πολιτικής ηγεσίας που ξεπούλησε τη ψήφο των συναδέλφων του είναι επικίνδυνος για την υγεία

Σε μια περίοδο όπου τα ζητήματα της δημόσιας υγείας βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα των πολιτών, είναι λυπηρό άνθρωποι που υποτίθεται υπηρετούν το χώρο από υπεύθυνες θέσεις, εκπροσωπώντας το ιατρικό επιστημονικό δυναμικό της Πατρίδας μας, να μετατρέπονται σε θλιβερές ορντινάτσες της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας.

Και το κάνουν αυτό με αήθη και αντιεπιστημονικό τρόπο, με μοναδικό σκοπό, την εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων και προσωπικών φιλοδοξιών.

Τέτοιο θλιβερό παράδειγμα συνδικαλιστή, που βάζει το κόμμα πάνω από την προάσπιση του συστήματος της δημόσιας υγείας  και των λειτουργών της, είναι ο Δ. Βαρνάβας. 

Ο στρατευμένος συνδικαλιστής κι αποτυχημένος πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ , έχει αναλάβει εργολαβικά να συκοφαντεί όποιον τολμά να αμφισβητήσει την πολιτική που εφαρμόζει η σημερινή πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.
Ο Δ. Βαρνάβας που υπήρξε ο ...λαλίστατος συνδικαλιστής με την ντουντούκα εν μια νυκτί βουβάθηκε και μετατράπηκε σε  όργανο σκληρής κομματικής προπαγάνδας.

Αναπόσπαστο εργαλείο στα χέρια του κ. Βαρνάβα, με σκοπό τη  σπίλωση και τη συκοφάντηση αυτών που διαφωνούν με τη σημερινή αδιέξοδη κι ανθρωποκτόνα πολιτική στο χώρο της υγείας, αποτελεί η ιστοσελίδα ygeianet . Μέσα από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα,  ο συνδικαλιστής - ορντίναντσα των πολιτικών του "αφεντικών" επιτίθεται με ανυπόγραφα τις περισσότερες φορές άρθρα, σε όσους αντιτίθενται στις πολιτικές της σημερινής Κυβέρνησης στον κρίσιμο τομέα της υγείας.

Η κριτική που άσκησα ως πρόεδρος του ΙΣΑ για το χειρισμό μιας επικίνδυνης κατάστασης για τη Δημόσια υγεία –τον ψεκασμό για τα κουνούπια- προκάλεσε την οργή της «ορντινάτσας» της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας που ανέλαβε αμέσως την υπεράσπισή της. Δυστυχώς αυτή δεν είναι αυτή η πρώτη φορά .Ο Δ. Βαρνάβας επιδίδεται σε συστηματικό «μπούλινγκ» όσων τολμάνε να ασκήσουν κριτική στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας , αναλαμβάνοντας το επικοινωνιακό πογκρόμ κατά των διαφωνούντων .

Είναι θλιβερός ο κατήφορος και η κατάντια για τον Δ. Βαρνάβα, ο οποίος πρόδωσε τη ψήφο των  συναδέλφων μας που τον εξέλεξαν στο πιο κρίσιμη περίοδο για το ιατρικό σώμα, για να υπηρετήσει προσωπικές πολιτικές στρατηγικές και κομματικά συμφέροντα. 

Μέσα από την ιστοσελίδα ygeianet ο αποτυχημένος πολιτευτής του Σύριζα πιστεύει ότι βρήκε το δρόμο για να  ικανοποιήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες και να εξαργυρώσει πολιτικά γραμμάτια.

Η περιφρόνηση των συναδέλφων μας σε αυτή την ανήθικη τακτική θα αποτελέσει την καλύτερη απάντηση. Ο «Βαρνάβιος συνδικαλισμός» θα γραφτεί με τα πλέον μελανά χρώματα στην ιστορία του συνδικαλιστικού κινήματος του ιατρικού σώματος.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Ι.Σ.Α.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων