Βράβευση Αρχηγού Σαμαρειτών Τοπικού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Βράβευση Αρχηγού Σαμαρειτών Τοπικού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας


Την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας κ. Χρήστου Καλυβιώτη, ο Αρχηγός Σαμαρειτών του Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας κ. Ιωάννης Δεληγιάννης βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, για την βοήθεια του Σώματος Σαμαρειτών στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Εύβοια.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Παυλόπουλος βράβευσε για τις προσπάθειές τους στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών στη Βόρεια Εύβοια και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΛΑΣ καθώς και εθελοντές.
Το Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Τοπικού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας είχε κληθεί από το Πυροσβεστικό Σώμα για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, όπου η τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά είχε προκαλέσει μεγάλες καταστροφές.

Οι Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Τοπικού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας παρείχαν πρώτες βοήθειες και την απαραίτητη υγειονομική φροντίδα στους πυροσβέστες αλλά και τους εθελοντές πολίτες που κινητοποιήθηκαν προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά με 2 υγειονομικούς σταθμούς.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων