Προσλήψεις αγροτικών γιατρών | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Προσλήψεις αγροτικών γιατρών

Ξεκινούν άμεσα οι προσλήψεις 190 αγροτικών γιατρών μετά την ανακοίνωση των επιτυχόντων από την πρόσφατη πρόκληση ενδιαφέροντος για την κάλυψη των κενών θέσεων σε περιφερειακά ιατρεία της χώρας. Εξ αυτών των γιατρών, οι 55 θα καλύψουν ιατρεία άγονων περιοχών τα οποία ήταν κενά επί σειρά ετών. (π.χ. Κάρπαθος, Τήλος, Ψαρά).
Η ανταπόκριση των γιατρών οφείλεται στο ειδικό οικονομικό κίνητρο στελέχωσης που έδωσε το υπουργείο Υγείας (400€) το οποίο μάλιστα χορηγείται με αναδρομική ισχύ από  21/02/2016, οπότε και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ο Νόμος 4368/2016 (παράλληλο πρόγραμμα).
Με αυτό τον τρόπο, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου ενισχύει τη στελέχωση των δημόσιων δομών υγείας στις άγονες, δυσπρόσιτες και νησιωτικές περιοχές της χώρας έτσι ώστε να παρέχεται μεγαλύτερη υγειονομική ασφάλεια στον πληθυσμό αυτών των περιοχών.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων